• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Βασίλης Ορφανός χρησιμοποιεί το γιλέκο FIR-TEX
"Πιστεύω στο FIR-VEST και στα πλεονεκτήματα που μου δίνει"
Νέα Αγοράς 24/12/2010 - 11:06

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

 

Βασίλης Ορφανός, ο Έλληνας θρύλος του Dakar χρησιμοποιεί το γιλέκο FIR-TEX

Η Fir-Tex Hellas είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει μία ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ συνεργασία με τον Έλληνα θρύλο του Dakar, Βασίλη Ορφανό. Ο αναβάτης που θα λάβει μέρος για 5η φορά στο Dakar – Αργεντινή-Χιλή 2011 θα φοράει τα επαναστατικά προϊόντα της FIR-TEX, και κυρίως το γιλέκο FIR-VEST.

Το τμήμα Marketing της FIR-TEX HELLAS δηλώνει:

"Ο Βασίλης Ορφανός έχει αποδείξει στο πέρασμα των χρόνων τι μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος όταν έχει θέληση, πίστη σε αυτό που κάνει και αφοσίωση. Το Dakar είναι ένας αγώνας υπομονής, αντοχής και συγκέντρωσης. Ο Βασίλης Ορφανός δεν είναι μόνο καταξιωμένος οδηγός/αθλητής αυτή τη στιγμή αλλά και υπόδειγμα ανθρώπου. Δεν θα μπορούσε λοιπόν να υπάρξει καλύτερος συνεργάτης για τη FIR-TEX HELLAS καθώς αρχίζει να αποκαλύπτει μία σειρά συμφωνιών ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ και ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ".

Ο Βασίλης Ορφανός δηλώνει:

"Το καθημερινό πρόγραμμα προετοιμασίας μου για το Rally Dakar περιλαμβάνει δυο προπονήσεις την ημέρα: μια το πρωί με μοτοσυκλέτα και μια το απόγευμα στο στίβο. Φορώντας το γιλέκο FIR-VEST, τόσο εγώ όσο και ο προπονητής μου, διαπιστώσαμε ότι η συνηθισμένη κόπωση από ένα τόσο απαιτητικό πρόγραμμα μειωνόταν αλλά κυρίως ότι μεταξύ των προπονήσεων η διαφορά ήταν εμφανής. Η αποκατάσταση ήταν πιο γρήγορη. Πιστεύω στο FIR-VEST και στα πλεονεκτήματα που μου δίνει και θεωρώ ότι θα με βοηθήσει εξίσου και κατά τη διάρκεια του αγώνα ".

 

Επόμενο άρθρο »

Μπουφάν Dainese - G.BRUCE GORE-TEX

« Προηγούμενο άρθρο

Moto Japan: Yamaha TMAX 500 ABS New σε προσφορά

Χορηγοί