• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
J. Lorenzo: "Θα τα πάω καλύτερα με τον Spies από ότι με τον Rossi"
Είναι ικανός για νίκες αλλά και για τίτλο
Νέα 08/12/2010 - 12:15

Ο Jorge Lorenzo δείχνει να μην ανησυχεί για την προσέλευση του Spies στην ομάδα της Yamaha, πιστεύοντας όμως ότι είναι ικανός για νίκες – ακόμα και τίτλο. 

 

Ο ίδιος δήλωσε: «Ο Ben είναι καλό παιδί και η σχέση μας είναι καλή. Είμαστε πιο χαλαροί μεταξύ μας και νομίζω ότι θα είναι πιο εύκολα τα πράγματα σε σχέση με τον Valentino. Είμαστε αντίπαλοι και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε ο ένας τον άλλον – αυτή είναι η πραγματικότητα – αλλά η σχέση μας είναι καλή. Ο Ben με πίεσε ήδη φέτος. Την επόμενη χρονιά με εργοστασιακή μοτοσυκλέτα και περισσότερη εμπειρία σίγουρα θα παλεύει για νίκες – ίσως και για τον τίτλο».

 

Για το ότι δύο από τους 3 βασικούς του αντιπάλους του, άλλαξαν μοτοσυκλέτα για το 2011 ο Lorenzo δήλωσε: «Από τη μία, είναι αλήθεια ότι ο Valentino Rossi και ο Casey Stoner για παράδειγμα θα είναι με καινούριες μοτοσυκλέτες με τις οποίες δεν θα έχουν μεγάλη εμπειρία, αλλά έχουν και οι δύο μεγάλες προσδοκίες και σίγουρα αυτό θα τους βοηθήσει να πάνε πιο γρήγορα. Ο Valentino είναι Ιταλός και η Ducati ιταλική – είναι μεγάλη πρόκληση για εκείνον. Αλλά νομίζω ότι θα παλέψουν για τη νίκη από τον πρώτο αγώνα. Νομίζω ότι είναι μια ενδιαφέρουσα αλλαγή για το MotoGP και όσους το παρακολουθούν».

Επόμενο άρθρο »

O Alex Crivillie προειδοποιεί την ομάδα της Honda

« Προηγούμενο άρθρο

Εκτός ο Banderas, χωρίς μοτοσυκλέτα ο «Talma»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα