• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Biaggi ταχύτερος στο Phillip Island
Τον καλύτερο χρόνο με μαλακά λάστιχα πέτυχε ο Laverty!
Νέα 03/12/2010 - 16:29

Ο Max Biaggi ήταν ο καλύτερος στο τεστ των Superbike, στην Αυστραλέζικη πίστα του Phillip Island, στο οποίο συμμετείχαν μόνο οι εργοστασιακές ομάδες των Aprilia και Yamaha. Την 2η από τις 3 μέρες των δοκιμών πέτυχε χρόνο 1.32.3 πάνω στην Aprilia RSV4 του 2011, στην οποία είχε τοποθετηθεί το #1, παρά το ότι μάλλον θα κρατήσει το γνωστό #3, με το οποίο τον έχουμε συνηθίσει σε MotoGP και WSBK. Συνέχισε τη δουλειά με το νέο πιρούνι της Ohlins και δοκίμασε και ένα νέο ψαλίδι και ένα ρεζερβουάρ ελαφρά διαφοροποιημένο. Μετά δοκίμασε και έναν κινητήρα με διαφορετική απόδοση της δύναμης, αλλά και μερικά νέα λάστιχα της Pirelli. 

Στη διάρκεια της 2ης μέρας οι Melandri και Camier, είχαν από μια πτώση, με τον Ιταλό να τραυματίζει λίγο ένα από τα δάκτυλα του χεριού του. Ο Βρετανός παρά την πτώση του με πολλά δεν έπαθε τίποτε, αλλά αργότερα κτύπησε ένα γλάρο με το μπράτσο του και αναγκάστηκε να σταματήσει.

Οι χρόνοι της 2η ημέρας είναι;

 

Biaggi Aprilia 1.32.3

Camier Aprilia 1.32.5

Laverty Yamaha 1.32.5

Melandri Yamaha 1.32.6

 

Τελικά της 3η και τελευταία μέρα ο Eugene Laverty και η Yamaha του σημείωσαν τον απόλυτα ταχύτερο γύρο με 1.31.5, αλλά με μαλακά λάστιχα δοκιμών. Ο Max Biaggi, δεν είχε το χρόνο να αντιδράσει και να μπει και αυτός με μαλακά και έτσι έμεινε στο πολύ καλό 1.32.1, χωρίς να έχει κανένα πρόβλημα, αφού μόνο για ανεπίσημες δοκιμές μιλάμε. Μάλιστα ήταν τόσο γρήορος γενικά που ο χειρότερός του χρόνος, στον πρώτο του γύρο ήταν 1.32.6! Βέβαια να σχολιάσουμε ότι ο Βορειο-Ιρλανδός Ευγένιος Laverty εντυπωσίασε, αφού είναι η πρώτη φορά που οδηγεί Superbike, μετά από μια πολύ καλή χρονιά στα Supersport 600.

Οι χρόνοι της 3ης μέρας ήταν:

Laverty (Yamaha) 1.31.5

Biaggi (Aprilia) 1.32.1

Camier (Aprilia) 1.32.4

Melandri (Yamaha) 1.32.4

 

Επόμενο άρθρο »

H Απονομή της FIM στο Estoril

« Προηγούμενο άρθρο

MotoGP: Το πρόγραμμα αγώνων για το 2011

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα