• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
FREE VIDEO: Ο Rossi μιλάει στην TV μετά την εγχείρηση
Πολύ χειρότερα ήταν ο ώμος, από ότι νόμιζαν
Νέα 17/11/2010 - 00:04
     

 

 

Ο Valentino Rossi έδωσε την πρώτη του συνέντευξη μετά την εγχείρησή του την Κυριακή που μας πέρασε στο νοσοκομείο κοντά στην πίστα του Misano. 

Ο Vale εμφανίστηκε στην σατυρική εκπομπή της ιταλικής τηλεόρασης «Striscia la Notizia», η οποία είναι πολύ δημοφιλής στη γειτονική μας χώρα. Μαζί του και ο Marco Simoncelli, στον οποίο ο Valentino πέρασε την σκυτάλη της εκπροσώπησης των 2 τροχών στο Ράλι της Monza, στο οποίο ο Rossi συμμετείχε τα τελευταία χρόνια, κερδίζοντας μάλιστα την 1η θέση.

Βέβαια πέρα από το αστείο μέρος της υπόθεσης με το πέρασμα της σκυτάλης ο Vale αναφέρθηκε, έστω και με ανάλαφρο τρόπο στην πρόσφατη εγχείρησή του:

«Ο ώμος πονάει πολύ μετά την επέμβαση, αλλά αυτό είναι νορμάλ. Ατυχώς ο ώμος ήταν αρκετά χειρότερα από ότι είχαμε σκεφτεί και η εγχείρηση κράτησε διπλάσιο χρόνο από τον αναμενόμενο. Όλοι οι τένοντες και όλα όσα θεωρούσαμε ότι είναι λίγο τραυματισμένα, κατέληξαν τελείως σχισμένα. Τώρα όμως μου έδωσαν ένα καινούργιο ώμο, που ανυπομονώ να τον δοκιμάσω. Την 1η Φεβρουαρίου θα γίνει το πρώτο τεστ του 2011 και ελπίζω να είμαι σε καλή κατάσταση για την Ducati», είπε ο «γιατρός».

 

Το δικό μας συμπέρασμα είναι ότι η νίκη στην Μαλαισία, η μονομαχία με τον Lorenzo στην Ιαπωνία και η 3η θέση στην Valencia, είναι όλες υπεράνθρωπες προσπάθειες που έγιναν ξεπερνώντας τον πόνο, με τη δύναμη του μυαλού, που ελάχιστοι Πρωταθλητές μπορούν να διαθέτουν, σε όλα τα αθλήματα.

 

Επόμενο άρθρο »

FREE VIDEO: Η συνάντηση του Έλληνα οδηγού Κώστα Μπίντζου με τον Valentino Rossi

« Προηγούμενο άρθρο

Η HONDA στο ATHENS SUPERCROSS 2010

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα