• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Βελτιώνεται η κατάσταση του Hopkins
Ο John Hopkins δεν έχει αναρρώσει πλήρως από τον τραυματισμό στη βουβωνική χώρα, αλλά η κατάστασή του έχει βελτιωθεί αισθητά.
Νέα 05/03/2008 - 00:00
Ο John Hopkins ήταν ένας από τους άτυχους των χειμερινών δοκιμών. Ο τραυματισμός του στη βουβωνική χώρα μετά από πτώση που είχε τον περασμένο μήνα στην πίστα του Phillip Island κατά τη διάρκεια δοκιμών, τον άφησε αρκετό καιρό εκτός δράσης.

Ακόμα ταλαιπωρείται αφού δεν έχει αναρρώσει πλήρως από τον τραυματισμό, αλλά η κατάστασή του έχει βελτιωθεί αισθητά.

«Ανυπομονώ για την έναρξη του Πρωταθλήματος. Αισθάνομαι ότι μέχρι την ημέρα του αγώνα θα είμαι καλύτερα καθώς μέρα με τη μέρα ο πόνος ελαττώνεται. Ξεκουράστηκα κάποιες μέρες γεγονός που με βοήθησε αρκετά, ενώ με κάποιες ασκήσεις για ενδυνάμωση των μυών που έκανα η κατάσταση βελτιώθηκε δραματικά. Αισθάνομαι καλά και όταν η αδρεναλίνη αρχίσει να ρέει άφθονη ξέρω ότι θα είμαι έτοιμος!», δήλωσε ο Hopper.

Αναφερόμενος στην ZX-RR, είπε: «Δεν έχω παράπονο. Κάναμε σημαντική πρόοδο με τα λάστιχα αγώνα και κάποια άλλα εξαρτήματα που δοκιμάσαμε την περασμένη εβδομάδα και είμαι έτοιμος για τον πρώτο αγώνα με την Kawasaki. Σταυρώνω τα δάχτυλά μου».

Επόμενο άρθρο »

de Angelis: «Στόχος είναι να διασκεδάζω την οδήγηση»

« Προηγούμενο άρθρο

Αισιόδοξος ο Dovizioso

Χορηγοί