• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η REPSOL και η HONDA συνεχίζουν μαζί, με 3 οδηγούς το 2011
Και επίσημα ανακοινώθηκε η είδηση
Νέα 09/11/2010 - 21:22

Το HRC (Honda Racing Corporation) βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της εδώ και χρόνια συνεργασίας με Repsol, ως χορηγού τίτλου της εργοστασιακής ομάδας, για άλλα δύο χρόνια. 

Επιπλέον το HRC επιβεβαιώνει ότι η ομάδα Repsol Honda Team θα αγωνίζεται με 3 οδηγούς την επόμενη χρονιά, όπως είχε γίνει το 1995, την πρώτη φορά που ένωσαν τις δυνάμεις τους.

Οι Dani Pedrosa, Andrea Dovizioso και Casey Stoner θα δημιουργήσουν μια πολύ ισχυρή ομάδα, όπως τότε με τους Mick Doohan, Alex Criville και Shinichi Ito.

 

Η συνεργασία με την Repsol, έχει αποφέρει 8 Πρωταθλήματα Οδηγών, 90 νίκες και 252 βάθρα, μέχρι στιγμής.

Ο Tetsuo Suzuki, Πρόεδρος του HRC, δήλωσε:

«Η συνεργασία της Honda με την Repsol είναι μακριά και πετυχημένη και είμαστε υπερήφανοι που θα είμαστε μαζί και στο μέλλον. Οι οδηγοί μας Dani Pedrosa και Andrea Dovizioso θα πλαισιωθούν από τον Casey Stoner, όλοι στα αγωνιστικά χρώματα της Repsol Honda, πιστεύουμε ότι θα είναι σε θέση να δίνουν τη μάχη για τη νίκη σε κάθε αγώνα και να πετύχουν τους στόχους μας που είναι να πάρουμε και τα τρία Παγκόσμια Πρωταθλήματα MotoGP (Οδηγών, Ομάδων, Κατασκευαστών).»

 

Η Begoña Elices, Διευθύντρια Επικοινωνίας της Repsol είπε:

«Η Repsol είναι πολύ ικανοποιημένη να επεκτείνει τη συνεργασία της με το HRC για άλλα δύο χρόνια, φτάνοντας έτσι τα 18 χρόνια στη διάρκεια των οποίων πετύχαμε 90 νίκες. Το να συμμετέχει στην κορυφαία κατηγορία για την Repsol είναι μέρος της εταιρικής της φιλοσοφίας και στρατηγικής. Ο υψηλός συναγωνισμός μας δίνε την ευκαιρία να είμαστε πρωτοπόροι στην έρευνα και την εξέλιξη πάνω σε νέα καύσιμα και λιπαντικά, ενώ μας επιτρέπει να κρατάμε μια πιο κοντινή σχέση με τους πελάτες μας.»

 

Επόμενο άρθρο »

Valencia Live: -10’ λεπτά από Rossi – Ducati

« Προηγούμενο άρθρο

Valencia Live: Capirossi & De Puniet @ Pramac

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα