• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valencia Live: O Hayden ταχύτερος στο ζέσταμα
Δυνατά ο Lorenzo, μέτρια ο Rossi
Νέα 07/11/2010 - 11:53

To πρωινό ζέσταμα είναι πάντα σημαντικό για τις τελευταίες ρυθμίσεις που θέλουν να δοκιμάσουν οι οδηγοί και οι ομάδες. Η θερμοκρασία ασφάλτου όμως ήταν πολύ χαμηλή, στους 15ο βαθμούς, ενώ το μεσημέρι μπορεί να φράσει τους 30ο, έτσι μιλάμε για μεγάλες διαφορές στη λειτουργία των ελαστικών. 

Ο Nicky Hayden πάντως ήταν ο ταχύτερος, δείχνοντας τη σημαντική βελτίωση που έχει κάνει τελευταία, ειδικά μετά το καλοκαίρι όταν έγινε γνωστό ότι για τα επόμενα δύο χρόνια θα είναι στην εργοστασιακή ομάδα. Η ψυχολογία λοιπόν παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στην απόδοση αυτών των οδηγών.

Στη 2η θέση στο ζέσταμα ο Jorge Lorenzo που έχει κάθε λόγο να είναι ανεβασμένος, αφού για πρώτη φορά πάρα πολλοί Ισπανοί τον υποστηρίζουν και τα μπλουζάκια και τα καπελάκια με το σήμα του έχουν γίνει ανάρπαστα.

Στην 3η θέση ο Stoner είναι και αυτός σε καλό ρυθμό, αλλά δεν του αρέσει να βρίσκεται πίσω από τον ομόσταυλό του, ούτε σε μια δοκιμή!

Ο Dani Pedrosa είναι μεν στην 4η θέση, αλλά δεν είναι ακόμη 100% καλά και το ερώτημα είναι το τι θα κάνει μετά τον 15ο από τους 30 γύρους του αγώνα, καθώς και το πόσες δυνάμεις θα χάσει στις μάχες των πρώτων γύρων που απαιτούν κάποια καλύτερη φυσική κατάσταση.

Ο Colin Edwards στην 5η θέση, θέλει να κάνει μια καλή εμφάνιση, ενώ ο Marco Simoncelli για πρώτη φορά στο τριήμερο είναι εκτός πρώτης τετράδας στην 6η θέση.

Ο Hector Bartbera κατάφερε ακολουθώντας τις γραμμές του Valentino Rossi, να τον περάσει σε χρόνο στον τελευταίο γύρο και έτσι είναι στην 7η θέση, μπροστά από τον 9 φορές Πρωταθλητή, που πήγε μέτρια στην 8η θέση, μισό + δευτερόλεπτο από την κορυφή.

Χαρακτηριστικό του ανταγωνισμού, το ότι οι 15 πρώτοι είναι στο ίδιο δευτερόλεπτο.

 

Κάντε κλικ στο κάτω μέρος της σελίδας για τα αποτελέσματα αναλυτικά.

 

Επόμενο άρθρο »

Valencia Live: Ασημένια μοτοσυκλέτα για τον Elias!

« Προηγούμενο άρθρο

Valencia Live: Swarovski και επιχρωμίωση για τον Lorenzo

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα