• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Estoril live: Ακυρώθηκαν οι κατατακτήριες!
Η δυνατή βροχή μας στέρησε τη μάχη για την pole position στο πορτογαλικό GP. Με βάση τους καλύτερους χρόνους στα ελεύθερα δοκιμαστικά, πρώτος εκκινεί αύριο ο Lorenzo
Νέα 30/10/2010 - 20:37

 

Για δεύτερη ημέρα έπεσε σήμερα δυνατή βροχή στο Εστορίλ. Οι ελεύθερες δοκιμές μπορεί να ολοκληρώθηκαν το πρωί και στις τρεις κατηγορίες, όμως ο καιρός χειροτέρεψε και οι κατατακτήριες αρχικά αναβλήθηκαν για να ακυρωθούν οριστικά μετά τις 2:30 μ.μ.


Στην κατηγορία MotoGP, βάση των χρόνων που πέτυχαν χθες και σήμερα οι αναβάτες στα ελεύθερα δοκιμαστικά, την πρώτη τριάδα εκκίνησης συμπληρώνουν οι JorgeLorenzo– που ξεκινά για 7η φορά από την pole φέτος – Nicky Hayden και Valentino Rossi. Οι Stoner, Spies και Melandri είναι στη δεύτερη σειρά της εκκίνησης. Να σημειώσουμε ότι τόσο ο Lorenzo όσο και οι δύο αναβάτες της Ducati έπεσαν στα ελεύθερα δοκιμαστικά με highsiding.

 

Στα Moto2, ο GaborTalmacsi (FimmcoSpeedUp) θα ξεκινήσει από την pole για πρώτη φορά φέτος ενώ μαζί του στην πρώτη τετράδα θα βρίσκονται οι Julián Simón (MapfreAspar), ToniElías (GresiniRacing) και ο Τούρκος Kenan Sofuoglu (Technomag-CIP), που ξεκινά για πρώτη φορά από την πρώτη σειρά.

 

Τέλος, στα 125 κ.εκ. ο BradleySmith (Bancaja Aspar) ξεκινά πρώτος ακολουθούμενος από τους  Danny Webb (Andalucia Cajasol), το ρούκι Alberto Moncayo (Andalucia Cajasol) και το Nico Terol (BancajaAspar), τον ένα από τους τρεις διεκδικητές του τίτλου.

 

Οι προβλέψεις είναι δυσοίωνες για τον αυριανό καιρό, όμως σε κάθε περίπτωση αναμένεται ένας συναρπαστικός αγώνας.

 

 

Επόμενο άρθρο »

Estoril Live: Φωτογραφικό, πως πάνε έτσι στην βροχή!

« Προηγούμενο άρθρο

Estoril Live: H πτώση του Lorenzo

Χορηγοί