• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Estoril: O Capirossi και επίσημα στην Pramac Racing
Ο Ιταλός βετεράνος μπορεί να κάνει κάτι καλό!
Νέα 29/10/2010 - 01:46

Η δορυφορική ομάδα της Ducati, η Pramac, ανακοίνωσε ότι ήλθε σε συμφωνία με τον Loris Capirossi και ότι θα είναι μαζί για το MotoGP το 2011. 

Η επόμενη χρονιά είναι η 10η για την ομάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και η 22η για τον Ιταλό οδηγό!, που θα οδηγήσει και πάλι μια Desmosedici. Ο Capirossi είχε οδηγήσει την μοτοσυκλέτα των 800cc της Ducati για τελευταία φορά το 2007 και μάλιστα μαζλι της έχει πετύχει την τελευταία του νίκη.

Στις 313 εκκινήσεις του σε Grand Prix, έχει 29 νίκες, 99 βάθρα και τρεις Παγκόσμιους Τίτλους, δύο στα 125cc και έναν στα 250cc.

Ο ιδιοκτήτης της Pramac Racing Team, ο Paolo Campinoti, χαιρέτησε τον νέο του οδηγό:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι με την υπογραφή της συμφωνίας μας με ένα από τους πιο έμπειρους και αναγνωρισμένους οδηγούς του κόσμου του MotoGP. Η διαπραγμάτευση μεταξύ μας ήταν πολύ απλή, γιατί η Pramac Racing Team και ο Loris πάντα προσπαθούσαμε να παλέψουμε για σημαντικά αποτελέσματα. Δεν χρειάζεται να μιλήσουμε για τον Loris, όλοι ξέρουμε την αξία του και είναι σίγουρο ότι χάρις στην ποιότητά του θα έχουμε ένα χαρούμενο 2011 στις πίστες και μαζί και μια ικανοποίηση».

 

Από τη μεριά του ο Capirossi είπε:

«Αυτή η επιστροφή σε μια μοτοσυκλέτα Ducati με κάνει να αισθάνομαι σαν παιδί. Δεν αισθάνομαι 37 χρόνων! Έχω μεγάλη θέληση να ξεκινήσω αυτή τη νέα περιπέτεια, είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη συμφωνία με την Pramac Racing Team».

Επίσης είχε και ένα καλό λόγο για την τωρινή ομάδα του την Rizla Suzuki team, που τον αφήνει να δοκιμάσει με τη νέα του ομάδα στο Test της Valencia, σε 10 μέρες: «Ευχαριστώ την Suzuki για τα χρόνια που περάσαμε μαζί και επίσης για την θαυμάσια σχέση μαζί τους».

 

Επόμενο άρθρο »

Jerez Live: Φωτογραφικό αφιέρωμα Aprilia RSV4 aPRC

« Προηγούμενο άρθρο

O Rossi στοχεύει στο ΤΟΡ 3 σε χρόνια νικών

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα