• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Biaggi θα τρέξει και το 2012
Η μεγάλη κόντρα Rossi – Biaggi μπορεί να επαναληφθεί!
Νέα 20/10/2010 - 15:15

H επίσημη ανακοίνωση του Group Piaggio επιβεβαιώνει τη φήμη:

Ο Max Biaggi τελικά υπέγραψε ακόμη δύο χρόνια με την Aprilia, συνεχίζοντας τη σχέση του με το εργοστάσιο με το οποίο πήρε τους τρεις από τους τέσσερις Τίτλους του στα 250cc και βέβαια τον φετινό Τίτλο στα WSBK. 

«Υπέγραψε για δύο χρόνια, το οποίο για μένα σημαίνει ότι υπέγραψα για όλη μου τη ζωή! Όταν τελειώσει το συμβόλαιο θα είμαι 41, αλλά ποτέ μην λές ποτέ», είπε ο «Ρωμαίος Αυτοκράτορας», όπως αποκαλείται ο Biaggi.

 

Τώρα που υπέγραψε το συμβόλαιο θα συγκεντρωθεί για λίγο στην οικογενειακή του ζωή, αφού η γυναίκα του η Eleonora Pedron είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί τους, μετά την κόρη τους.

«Είναι σημαντικό να έχεις τη δική σου ομάδα καλά ρυθμισμένη, γιατί είναι μεγάλη ευθύνη», συμπλήρωσε ο Biaggi, αστειευόμενος για την εγκυμοσύνη.

 

Με την υπογραφή αυτού του συμβολαίου και με την αναμενόμενη εμπλοκή της Aprilia στο MotoGP το 2012 με τον κανονισμό των 1000cc, όλα δείχνουν ότι ο Max Biaggi θα είναι ο οδηγός που θα εξελίξει την μοτοσυκλέτα και ότι έτσι είναι πολύ πιθανό να αναβιώσει η μεγάλη κόντρα των δύο κορυφαίων Ιταλών οδηγών, με Ιταλικές μοτοσυκλέτες! Θα είναι μια μεγάλη υπόθεση και παρά το ότι οι περισσότεροι θεωρούν τον Biaggi ξεγραμμένο, να σημειώσουμε ότι είπε και ο ίδιος φέτος δούλεψε πολύ σκληρά και το ίδιο θα κάνει και τα δύο επόμενα χρόνια.

Όπως και νάχει θα είναι ένα ωραίο θέαμα, τουλάχιστον!

 

Επόμενο άρθρο »

Οι Schwantz & Spencer αγωνίζονται ξανά

« Προηγούμενο άρθρο

Η DERBI Πρωταθλήτρια Κατασκευαστών στα 125cc

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα