• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Bridgestone Battlax BT-016 με τεχνολογία MotoGP
Νέα Αγοράς 14/10/2010 - 22:09

Η Bridgestone Corporation, Επίσημος Προμηθευτής Ελαστικών του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος FIM MotoGP World, ανακοινώνει την παρουσίαση του νέου, επαναστατικού ελαστικού για μοτοσικλέτες Battlax BT-016 Pro Hypersport στην INTERMOT 2010 στην Κολωνία. Τα σπορ ράντιαλ ελαστικά – τόσο το εμπρόσθιο όσο και το οπίσθιο πέλμα – ενσωματώνουν μία σειρά από προηγμένες τεχνολογίες εξελιγμένες από την Bridgestone στο MotoGP. 

 

Το Battlax BT-016 Pro Hypersport συνδυάζει με επιτυχία την εξαιρετική ανθεκτικότητα με τις κορυφαίες επιδόσεις, τόσο στο στεγνό όσο και στο βρεγμένο. Ειδικά σχεδιασμένο για τις μεγάλες σπορ μοτοσικλέτες (supersport, naked bikes, κ.τ.λ.), το διαστασιολόγιο περιλαμβάνει ένα εμπρόσθιο πέλμα και τρία οπίσθια πέλματα.

 

1. Πέλμα Η τεχνολογία “3LC (Γόμα 3 στρωμάτων - 3Layer Compound)” προσφέρει υψηλή πρόσφυση στις στροφές μαζί με ακρίβεια στον χειρισμό στις ευθείες.

2. Σύνθεση γόμας:  Η αποκλειστική σύνθεση γόμας “SILICA RICH EX” της Bridgestone με “πολυμερές RC (για ελαστικά μοτοσικλέτας)” συνδυάζει την εξαιρετική ανθεκτικότητα με τις κορυφαίες επιδόσεις στο βρεγμένο.

 

Η κορυφαία σειρά ελαστικών μοτοσικλέτας “Battlax” της Bridgestone καλύπτει όλες τις ανάγκες – από τούρινγκ έως αγωνιστικές- για μικρές μέχρι μεγάλες μοτοσυκλέτες. Το Battlax BT-016 Pro Hypersport αποδεικνύει τη δέσμευση της Bridgestone για ενίσχυση των επιδόσεων, ενώ παράλληλα εξασφαλίζεται άνετη και αναπαυτική οδήγηση.

Στην Ευρώπη το Battlax BT-016Pro θα είναι διαθέσιμο στην αγορά της αντικατάστασης από τον Οκτώβριο του 2010.

 

Η ΕΛΑΣΤΡΑΚ είναι Επίσημος Αντιπρόσωπος της Bridgestone στην Ελλάδα.

Μπροστά ελαστικό
Μπροστά ελαστικό

Επόμενο άρθρο »

Η HONDA αποκαλύπτει…

« Προηγούμενο άρθρο

Νέο Suzuki GSR750

Χορηγοί