• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Κόντρα Νότη – Rossi (αδελφού)!
Στον Παγκόσμιο Tελικό του Honda NSF100 HRC Trophy
Νέα 11/10/2010 - 13:10

Στις 24 Οκτωβρίου στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της UEM, στην πίστα Albacete, o «δικός μας» Νότης Παπαπαύλου, θα αγωνιστεί στον Παγκόσμιο Τελικό του Honda NSF100 HRC Trophy. 

Στον Αγώνα συμμετέχουν 36 οδηγοί ηλικίας 10-13 χρόνων από 12 χώρες του κόσμου, όπου υπάρχει αγωνιστική κίνηση ή άλλη εμπλοκή με τοπ θεσμό. Ανάμεσα στους 36 οδηγούς, ένας από τους 10 μεγαλύτερους σε ηλικία, είναι ο Luca Marini, ο ετεροθαλής αδελφός του Valentino Rossi!

H «κόντρα» λοιπόν ξεκινάει και θα έχουμε έναν Έλληνα οδηγό, απέναντι στον αδελφό του μεγαλύτερου οδηγού του κόσμου. Ο Luca είναι οδηγός της Gresini Honda, η οποία διοργανώνει το Πρωτάθλημα Ιταλίας στο οποίο συμμετέχει ο Notis. O Notis με τη σειρά του είναι οδηγός της Honda – Saracakis, της Ελληνικής αντιπροσωπείας της μεγαλύτερης εταιρίας του κόσμου, η οποία μετά από προσπάθειες των κ.κ. Βαγγέλη Λουκόπουλου και Κώστα Αγγελάκη, κατάφεραν να κάνουν εφικτή την συμμετοχή του Έλληνα οδηγού στον σπουδαίο αυτό αγώνα.

 

Βοηθώντας σημαντικά την προσπάθεια, ο επίσης οδηγός της ομάδας, ο πολύ-πρωταθλητής Γιάννης Μπούστας, έδειξε κάποια πράγματα στον Νότη, που τώρα προπονείται εντατικά, κάτω από την καθοδήγηση του Γιάννη, που μάλιστα είναι σε περίοδο μεγάλης φόρμας και όλα δείχνουν ότι εκτός απροόπτου θα κατακτήσει και το φετινό Πρωτάθλημα Ελλάδας στην κορυφαία κατηγορία Formula Extreme.

 

Στις φωτογραφίες ο Notis στην πίστα καρτ των Μεγάρων, που επίσης στηρίζει την προσπάθεια.

 

Επόμενο άρθρο »

Τι είπε ο Casey Stoner για την πτώση του

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Jorge Lorenzo και η ιστορία του

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα