• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Sofuoglu στη θέση του Tomizawa!
Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής WSS600 στην Technomag
Νέα 07/10/2010 - 12:13

Ο Kenan Sofuoglu, ο για δεύτερη φορά Παγκόσμιος Πρωταθλητής WSS θα κάνει το ντεμπούτο στο χώρο του MotoGP, στους δύο τελευταίους αγώνες της χρονιάς, με μοτοσυκλέτα της Moto2. Συγκεκριμένα στο Estoril και την Valencia, θα οδηγήσει την μοτοσυκλέτα του Shoya Tomizawa για την ομάδα Team Technomag Cip.  

 

Η συμφωνία οριστικοποιήθηκε πριν από μερικές ώρες, μετά από ένα αρχικό meeting που είχε ο μάνατζέρ του στην Aragon.

 

Ο Sofuoglu, όπως είχε πει σε συνέντευξη με τον Δημήτρη Διατσίδη το 2006 στο Barber Motorsports στις ΗΠΑ, είχε ως στόχο να βρεθεί κάποια στιγμή στον κόσμο του MotoGP. Eπίσης από την αρχή της χρονιάς φέτος είχε δείξει μεγάλο ενδιαφέρον για την Moto2, που είναι σίγουρα το σκαλοπάτι για κάποιον που θέλει να πάει στη μεγάλη κατηγορία. Ήδη έχει οδηγήσει μοτοσυκλέτα της Moto2.

Τώρα με δύο Πρωταθλήματα στα 600 και μάλιστα με τον ίδιο κινητήρα που χρησιμοποιείται στην μεσαία κατηγορία, αυτόν της Honda CBR600RR, αλλά και με μια αποτυχημένη χρονιά στα Superbike, είναι η στιγμή που πρέπει να κάνει την κίνηση.

 

Ένα μικρό πρόβλημα για τον Kenan να αντιμετωπίσει είναι ότι αν θελήσει να χρησιμοποιήσει το νούμερο #54, μάλλον δεν θα μπορεί, αφού έχει δοθεί στον Βρετανό Kev Coghlan φέτος.

Του ευχόμαστε καλή επιτυχία.

 

Επόμενο άρθρο »

Eκτός Sepang o Dani, Τίτλος για Jorge!

« Προηγούμενο άρθρο

Σκληρή στα φρένα η Sepang, ότι πρέπει για τον Rossi

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα