• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Πετυχημένη η εγχείρηση του Dani Pedrosa
O Dr. Mir δεν μπορεί να δώσει ακόμη το χρόνο αποθεραπείας
Νέα 02/10/2010 - 20:59

Ο Dani Pedrosa εγχειρίστηκε σήμερα στην Βαρκελώνη και απέκτησε μια πλάκα τιτανίου στην αριστερή του κλείδα. 

Δύο ώρες κράτησε η εγχείρηση στην Dexeus University Institute Hospital και ήταν πετυχημένη όπως είπε ο επικεφαλής γιατρός Dr. Xavier Mir, ο οποίος δήλωσε ότι είναι νωρίς για πρόβλεψη του χρόνου αποθεραπείας.

Ο Pedrosa χθες αμέσως μετά το ατύχημα, παρά τους πόνους πέταξε από την Ιαπωνία στην Βαρκελώνη και μετά από 18 ώρες πήγε κατευθείαν στην κλινική. Στην εξέτασή του επιβεβαιώθηκε ότι ευτυχώς το πρόβλημα στον αριστερό του αστράγαλο είναι μόνο στραμπούληγμα. Ο οδηγός της Repsol Honda θα μείνει στο κρεβάτι της κλινικής τουλάχιστον 24 και μέχρι 48 ώρες.

Η δήλωση του Dr. Xavier Mir:

«Η εγχείρηση πήγε πολύ καλά. Ο Dani είχε τετραπλό κάταγμα στην αριστερή του κλείδα και μαζί με τους Doctors Marlet και Ginebreda, κάναμε τη διόρθωση με μια πλάκα τιτανίου, ειδικά κατασκευασμένη για την κλείδα. Διορθώσαμε τα δύο ενδιάμεσα κατάγματα με δύο βίδες. Σχετικά με τον αριστερό αστράγαλο, την ώρα της εγχείρησης κάναμε ακτινογραφία και είδαμε ότι έχουμε να κάνουμε με ένα στραμπούληγμα που θα θεραπευθεί σε λίγο καιρό. Ο οδηγός είναι εκτός χειρουργείου και πιστεύω ότι πρέπει να περιμένουμε τουλάχιστον 48 ώρες και τότε, αν όλα πάνε καλά, θα ξεκινήσουμε την αποθεραπεία. Αυτή τη στιγμή είναι αδύνατο να υπολογίσουμε ακριβώς το χρόνο που θα χρειαστεί».

 

Επόμενο άρθρο »

WSBK: Ο Crutchlow στην Superpole στο Magny Cours

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Στην Yamaha μέχρι το 2012

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα