• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Leon Ηaslam στην ΒΜW, επίσημα!
Ο Βρετανός οδηγός μαζί με τον Corser το 2011
Νέα 28/09/2010 - 22:43

Η ομάδα BMW Motorrad Motorsport ανακοίνωσε τη σύνθεσή της για το WSBK του 2011. 

Την 2η S 1000 RR, δίπλα στον δις Παγκόσμιο Πρωταθλητή, τον 38χρονο Αυστραλό Troy Corser, θα οδηγεί ο 27χρονος Άγγλος Leon Haslam, ο 2ος του φετινού πρωταθλήματος.

 

Εκ μέρους της Γερμανικής εταιρίας ο Διευθυντής της BMW Motorrad Motorsport, Berthold Hauser είπε: «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που θα δουλέψουμε με τους Troy and Leon. Αυτό το δίδυμο οδηγών φέρνει ένα πλούτο εμπειρίας και νεανικού μαχητικού πνεύματος. Είναι απλά ο σωστός συνδυασμός σε αυτό το στάδιο του εγχειρήματος». Και πρόσθεσε αμέσως μετά: «παρακολουθούσαμε τον Leon εδώ και αρκετό καιρό και μείναμε εντυπωσιασμένοι από τη δύναμή του ως οδηγού».

 

Ο Leon Haslam είναι τώρα ανυπόμονος στο να δοκιμάσει την BMW του: «Έβλεπα την πρόοδο της BMW S1000RR στις δύο προηγούμενες αγωνιστικές περιόδους και η σχεδόν σταθερή βελτίωσή της ήταν πολύ εντυπωσιακή. Προσβλέπω στο να την οδηγήσω και να κάνω βίωμα αυτό που παρακολουθούσα». Και αναλογιζόμενος ότι θα έμενε χωρίς ομάδα, πρόσθεσε: «Είμαι πραγματικά ευγνώμων στην BMW fπου πίστεψε σε μένα στους δύσκολους αυτούς καιρούς και βλέπω μπροστά σε ένα επιτυχημένο 2011 μαζί της».

 

Έτσι ο Davide Tardozzi o Team Manager της BMW (στην 1η φωτ. με τον Haslam στον 7ο φετινό αγώνα), θα έχει στη διάθεσή του τον οδηγό που φέτος πάνω στην Suzuki GSX-R 1000 έδειξε πολλές αγωνιστικές αρετές. Βέβαια μετά την αποτυχία των διαπραγματεύσεων με τον Melandri (στην 3η φωτ. με τον Haslam στον αγώνα της περασμένης εβδομάδας), που θα είναι πια αντίπαλος,αφού ως γνωστόν θα τρέχει με την R1. 

Επόμενο άρθρο »

ΟΔΗΓΗΣΤΕ ΤΑ ΝΕΑ SCOOTER ΤΗΣ HONDA

« Προηγούμενο άρθρο

Next Top Paddock Girl!!!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα