• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Lorenzo fan του Biaggi!
O Ισπανός τηλεφώνησε για να συγχαρεί τον Ιταλό
Νέα 28/09/2010 - 12:17

Ο Max Biaggi ήταν πολύ χαρούμενος την Κυριακή, μετά από ένα τηλεφώνημα που έλαβε από τον Jorge Lorenzo, ο οποίος τον συνεχάρει για τον τίτλο στα WSBK. Ο Ισπανός οδηγός έχει δηλώσει «Biaggi fan», όταν ήταν 15 χρόνων και ξεκινούσε την καριέρα του στα 125cc. 

 

Μάλιστα ο Biaggi πρωτοσυνάντησε τον νεαρό τότε Jorge στην Jerez το 2002, στον πρώτο αγώνα του στα GP, όταν δεν έτρεξε την Παρασκευή, περιμένοντας τα γενέθλια του το Σάββατο, ώστε να γίνει 15 και να συμμετάσχει στον Αγώνα.

 

Ο Lorenzo ακόμη θυμάται εκείνη τη μέρα και λέει για τον «Ρωμαίο Αυτοκράτορα»:

«Θαύμαζα τον Biaggi για το καθαρό και ακριβές οδηγικό του στυλ. Δεν φαινόταν ποτέ ότι πιέζει, αλλά πάντα ήταν μπροστά. Ίσως γι αυτό έχω ένα παρόμοιο οδηγικό στυλ. Γι αυτό μερικές φορές χρησιμοποιώ το προσωνύμιο «βούτυρο».

Ο Jorge ήταν από μικρός ένας πραγματικός οπαδός του Ιταλού:

«Μια φορά έβλεπα με τον πατέρα μου έναν αγώνα και ο Biaggi έχασε. Ήμουν τόσο ταραγμένος που άρχισα να κλαίω».

Από τότε πέρασε πολύς καιρός και οι δρόμοι των δύο ήταν διαφορετικοί με τον Biaggi στα Superbike, αλλά με την επαφή να διατηρείται μέσω τηλεφώνου.

«Το τηλεφώνημα του Jorge με έκανε χαρούμενο. Ήταν μια απίστευτη χρονιά για μένα. Είμαι σχεδόν 40, αντιμετωπίζοντας οδηγούς που είναι 23 και έπρεπε να γυμνάζομαι σκληρά για να είμαι κοντά τους σε φυσική κατάσταση. Ο Lorenzo είναι 18 χρόνια μικρότερος από μένα και θα είναι ο επόμενος Πρωταθλητής του MotoGP, έτσι είναι ωραίο να δεχτώ τα συγχαρητήρια από εκείνον. Ήταν πάντα οπαδός μου», είπε ο νέος Παγκόσμιος Πρωταθλητής των WSBK.

 

Βέβαια μένει να δούμε πως θα είναι η σχέση τους αν το 2012 ο Biaggi επιστρέψει στα MotoGP, στη σέλα μιας Aprilia! Πάντως το σίγουρο είναι ότι συμπαθεί περισσότερο τον πρώην αντίπαλο του Valentino, παρά το ότι φέτος φόρεσε στο Mugello το μπλουζάκι VR46, όταν ο Rossi τραυματίστηκε.

 

Επόμενο άρθρο »

O Crutchlow στα MotoGP φέτος!

« Προηγούμενο άρθρο

Θα τρέξει ο Capirossi στο Motegi

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα