• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SPORTS & FASHION SHOW: 30/9 - 3/10
Νέα 28/09/2010 - 14:48

Η 6η Διεθνής Έκθεση Αθλητισμού «Sports Show and Fashion» θα πραγματοποιηθεί από 30 Σεπτεμβρίου έως 3 Οκτωβρίου 2010 στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας (πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο, Ελληνικό). Στο πλαίσιο της έκθεσης, 140 εταιρείες αθλητικής ένδυσης, υπόδησης, αθλητικών ειδών, εξοπλισμού και κατασκευής αθλητικών εγκαταστάσεων θα παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

 

Το MOTOGP WORLD είναι Χορηγός Επικοινωνίας και θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, εκτός από την συντακτική ομάδα του περιοδικού, θα παρευρεθεί εκεί ο μικρός αναβάτης Νότης Παπαπαύλου. Ο μικρός πρωταθλητής, στα πλαίσια της Εκθεσης, θα πραγματοποιήσει οδηγικές επιδείξεις για το κοινό σε πίστα ειδικά διαμορφωμένη για τον ίδιο, στον εξωτερικό χώρο της Έκθεσης.

 

Επιπλέον, ο κ. Πασχάλης Τσαρούχας, ηθοποιός και συγγραφέας, θα βρίσκεται στο περίπτερό μας για να υπογράψει την τελευταία συγγραφική του επιτυχία «O Μπίλης Καντίλης τρέχει στο Paris-Dakar». Το αγαπημένο παιδικό βιβλίο που μπορείτε να προμηθευτείτε από τα καταστήματα Public, τα καλά βιβλιοπωλεία αλλά και από το περίπτερο του MOTOGP WORLD.

 

Την έκθεση διοργανώνει η εταιρία Action Way για ακόμα μία φορά. 

 

Η έκθεση περιλαμβάνει εκθέματα από board και extreme sports, αθλητική αυτοκίνηση (μοτοσικλέτες, καρτ και 4 x 4), street & casual wear, όργανα γυμναστικής, υγεία και διατροφή, αθλητικός τουρισμός, ποδηλασία, αθλητική ένδυση και υπόδηση, fitness, wellness αλλά και πολλές παράλληλες εκδηλώσεις.

 

Θα ήταν τιμή μας να σας υποδεχθούμε στο περίπτερο του MOTOGP WORLD no.91 όπου θα βρίσκεται και ο μικρός πρωταθλητής Νότης Παπαπαύλου για να μοιράσει αυτόγραφα αλλα και για να συζητήσετε από κοντά με την «ελπίδα» της Ελληνικής εκπροσώπησης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ΜΟΤΟGP.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ MotoGP @ Motegi 

Θα γίνει προβολή του αγώνα MotoGP στην πίστα Motegi της Ιαπωνίας την Κυριακή 14:30, που θα πραγματοποιηθεί στο Εκθεσιακό μας περίπτερο.

 

 

 

Σας περιμένουμε μικρούς και μεγάλους σε αυτή την ξεχωριστή συνάντηση!

 

 

Επόμενο άρθρο »

Νίκη θέλει στο Motegi ο Elias

« Προηγούμενο άρθρο

ΟΔΗΓΗΣΤΕ ΤΑ ΝΕΑ SCOOTER ΤΗΣ HONDA

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα