• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MotoGP08 μανία
Νέα Αγοράς 04/12/2008 - 09:29
Οικογενειακά προβλήματα ήδη δημιουργεί το MotoGP08, το παιχνίδι που κυκλοφόρησε παγκοσμίως στα τέλη του Οκτωβρίου από την CAPCOM.

Σε δύο τουλάχιστον περιπτώσεις που έγιναν γνωστές στο περιοδικό, μπαμπάδες έχουν γερή κόντρα με τους γιούς, ενώ σε αρκετές άλλες περιπτώσεις οι «παίκτες» έχουν απειληθεί με χωρισμό από την «καλή» τους.

Το κόλλημα με το νέο παιχνίδι του ΜotoGP είναι μεγάλο και δικαιολογημένα, αφού οι 18 πίστες της χρονιάς που πέρασε βρίσκονται σε εκπληκτική απεικόνιση – ακόμη και οι διαφημιστικές πινακίδες είναι στα ίδια ακριβώς σημεία που μπαίνουν στην πραγματικότητα.

Η προσομοίωση της οδήγησης βρίσκεται επίσης σε πολύ υψηλά επίπεδα, ιδιαίτερα όσο ανεβαίνεις επίπεδο από το arcade, στο intermediate ή στο simulation mode.
Μπορείς να διαλέξεις κατηγορία από τα 125cc, τα 250cc ή τα ΜotoGP, μπορείς να διαλέξεις όποιον οδηγό και μοτοσυκλέτα σου αρέσει. Ανάλογα με την πίστα και τις καιρικές συνθήκες ρυθμίζεις τη μοτοσυκλέτα σου σε ελεύθερες δοκιμές και μετά προχωράς στις κατατακτήριες και τον αγώνα.

Βέβαια υπάρχει η δυνατότητα να κάνεις τη δική σου καριέρα και να αγωνιστείς με το όνομά σου εναντίον όλων. Στην περίπτωση αυτή πρέπει να ξεκινήσεις από τις μικρές ομάδες των 125 και με τους βαθμούς που κερδίζεις να βελτιώνεις τη μοτοσυκλέτα σου και να ξεκλειδώνεις θέσεις σε άλλες καλύτερες ομάδες και στις μεγαλύτερες κατηγορίες.

Μόνο αρνητικό σημείο που βρήκαμε στο παιχνίδι είναι ότι στο τέλος του αγώνα δεν αναγράφεται ο ταχύτερος γύρος που πέτυχες αλλά μόνο ο συνολικός χρόνος.
'Aντε λοιπόν πάμε να πάρουμε το πρωτάθλημα από τον Valentino.
Διαθέσιμο για PS3, PS2, X-BOX, PC, NINTENDO Wii.

Επόμενο άρθρο »

IPONE R4000RS 10W30

« Προηγούμενο άρθρο

VEMAR VSR DOVIZIOSO REPLICA

Χορηγοί