• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Melandri: «Έχουμε μεγαλύτερες δυνατότητες»
Mπορεί τα αποτελέσματά του στις δοκιμές να ήταν απογοητευτικά, παρ' όλα αυτά ο Marco Melandri δεν χάνει την αισιοδοξία του.
Νέα 04/03/2008 - 00:00
Mπορεί τα αποτελέσματά του κατά τη διάρκεια των χειμερινών δοκιμών να ήταν απογοητευτικά, παρ' όλα αυτά ο Marco Melandri δεν χάνει την αισιοδοξία του ενόψει του πρώτου αγώνα της χρονιάς, στην πίστα Losail του Κατάρ.

«Δουλέψαμε σκληρά καθ' όλη τη διάρκεια του χειμώνα προσπαθώντας να βελτιώσουμε την αίσθησή μου με τη μοτοσυκλέτα και παρά το ότι έχουμε δουλειά να κάνουμε ακόμα, αισθάνομαι καλύτερα τώρα. Νομίζω ότι οι πραγματικές μας δυνατότητες είναι πολύ μεγαλύτερες από αυτές που έχουμε δείξει ως τώρα, γιατί σε όλες τις δοκιμές που κάναμε ρίξαμε το βάρος στο να βρούμε καλό set-up και λάστιχα αγώνα και όχι απλά να βρούμε την ταχύτητα για τον έναν γύρο», είπε ο Ιταλός που φέτος για πρώτη φορά στην καριέρα του στη μεγάλη κατηγορία θα είναι εργοστασιακός αναβάτης.

Το βασικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει είναι η αίσθηση του πίσω ελαστικού και παρά το ότι τα πράγματα έχουν βελτιωθεί αρκετά, ο ίδιος αναγνωρίζει ότι χρειάζεται δουλειά ακόμα: «Είναι αλήθεια ότι υστερούμε σε κάποιους τομείς, αλλά είμαστε έτοιμοι και προετοιμασμένοι να δουλέψουμε σκληρά για να βελτιωθούμε».

Επόμενο άρθρο »

Προβληματισμός στη Bridgestone

« Προηγούμενο άρθρο

Hayden: «Δεν βρισκόμαστε εκεί που πρέπει»

Χορηγοί