• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Rossi, με ομάδα στην Μoto2
Διευθυντής της ομάδας θα είναι ο Uccio
Νέα 23/09/2010 - 10:35

Σαν βόμβα έσκασε το νέο ότι ο Valentino Rossi σκοπεύει να ετοιμάσει ομάδα στην Moto2 και μάλιστα οι φήμες λένε ότι βασικός του αναβάτης θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ο Andrea Iannone. Την ομάδα σκοπεύει να στηρίξει και ο καλύτερός του φίλος o Uccio Salucci που θα εκτελεί χρέη διευθυντή. 

 

Βέβαια όλα θα εξακριβωθούν σύντομα μιας και μέχρι τις 28 Σεπτεμβρίου θα πρέπει να υποβληθούν οι επίσημες αιτήσεις της Moto2 στην IRTA. Τον Iannone πολιορκούν πολλές ομάδες αυτή την στιγμή αλλά οι περισσότεροι πιστεύουν ότι θα βρίσκεται στην ομάδα του Valentino. Η επικύρωση των αιτήσεων θα ολοκληρωθεί στις 8 Οκτωβρίου και οι ομάδες που έχουν δηλώσει συμμετοχή θα πρέπει να καταθέσουν το ποσό ασφάλειας των 20.000ευρώ. μέχρι τις 29 Οκτωβρίου στο Estoril. Η λίστα των ομάδων της Moto2 για το 2011 αναμένεται να ανακοινωθεί στον τελευταίο αγώνα στην Valencia.

 

Nα σημειώσουμε ότι ο νεαρός Βρετανός Brandley Smith έχει ήδη από πέρυσι δική του ομάδα στα 125cc, στο Βρετανικό Πρωτάθλημα, οπότε ο Rossi μπορούμε να πούμε ότι ακολουθεί τα βήματά του!

Επόμενο άρθρο »

KAWASAKI BIKERS DAY στην πίστα των Μεγάρων από την TEAM 65 - Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου

« Προηγούμενο άρθρο

Camier: Παραμένει στην Aprilia

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα