• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Elias: Θα επιστρέψω στα MotoGP
Tο μυαλό του Ισπανού βρίσκεται στην μεγάλη κατηγορία.
Νέα 22/09/2010 - 13:10

O Ισπανός αναβάτης Toni Elias είναι ήδη στην κορυφή της βαθμολογίας της Moto2 και όλα δείχνουν ότι βρίσκεται πολύ κοντά στην κατάκτηση του τίτλου της νεοσύστατης κατηγορίας. Ωστόσο το μυαλό του Ισπανού βρίσκεται στην μεγάλη κατηγορία και νοσταλγεί να επιστρέψει πίσω σε αυτή. Πέρυσι ήταν η τελευταία του χρονιά στα MotoGP (στην Gresini Racing) και τελικά ο Gresini τον κράτησε για την Moto2.  

 

Ήδη βρίσκεται σε συζητήσεις με την ομάδα της Suzuki, της Tech 3 και τον ίδιο τον Fausto Gresini για την πιθανή επιστροφή του στα MotoGP την επόμενη χρονιά. Επίσης, στην Aragon βρέθηκε στο τραπέζι των συζητήσεων της ομάδας Interwetten Honda MotoGP

 

“Είμαι αισιόδοξος ότι θα επιστρέψω στα MotoGP. Πιστεύω ότι το συμμετοχή μου στο πρωτάθλημα της Moto2 ήταν πολύ καλή. Βρίσκομαι σε καλή κατάσταση και οι περσινές μου επιδόσεις στα MotoGP δεν ήταν άσχημες και ελπίζω ότι θα επιστρέψω του χρόνου.” 

 

Φήμες στα paddock των MotoGP αναφέρουν ότι ο Elias βρίσκεται σε τέτοια απόγνωση στο να επιστρέψει πίσω στα MotoGP που είναι διατεθειμένος να κλείσει συμβόλαιο χωρίς πληρωμή και ο μισθός του να εξαρτηθεί από τους προσωπικούς του υποστηρικτές (δερμάτινη φόρμα, κράνος, κ.λ.π.).

Επόμενο άρθρο »

Camier: Παραμένει στην Aprilia

« Προηγούμενο άρθρο

Pedrosa και Suppo σε διάσταση

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα