• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
PIAGGIO BEVERLY TOURER 250 cc: Το απόλυτο ιταλικό στυλ τώρα με 4.090 ευρώ
Νέα Αγοράς 17/11/2008 - 16:57
Απόλυτη κομψότητα. Συναρπαστικές επιδόσεις.

Ξεχωριστή σχεδίαση, άψογο ιταλικό στυλ και νέα προνομιακή τιμή 4.090 ευρώ για το Beverly Tourer 250, τον αδιαμφισβήτητο ηγέτη στην κατηγορία του, πρώτο σε πωλήσεις στη δυναμική κατηγορία των σκούτερ με μεγάλους τροχούς.
Με μεγάλους τροχούς 16'' και δισκόφρενο μπροστά και πίσω, το Beverly 250 εξασφαλίζει άριστο κράτημα στο δρόμο και αποτελεσματικό φρενάρισμα.
Όλα σε ένα σκούτερ που διαθέτει ιδανικές διαστάσεις, είναι ευέλικτο και εύκολο στη καθημερινή χρήση και μπορεί να ικανοποιήσει και το πιο απαιτητικό κοινό που επιθυμεί ασφαλή μετακίνηση στην πόλη συνδυάζοντας δυναμικά χαρακτηριστικά και μοναδική κομψότητα.

Η σημασία στη παραμικρή λεπτομέρεια και το φινίρισμα κάνουν το Beverly Tourer να ξεχωρίζει: το μπροστινό μέρος έχει ανασχεδιαστεί πλήρως σε απόλυτη αρμονία με το «μεγάλο αδερφό», το Cruiser. Με ενσωματωμένο το φανάρι στο τιμόνι, το οποίο αγκαλιάζει για μεγαλύτερη προστασία ο καλαίσθητος φυμέ ανεμοθώρακας.
Στη μπροστινή μάσκα η διακοσμητική γρίλια με τελειώματα από inox καθώς και τα φινιρίσματα στα πλευρικά διακοσμητικά στο φτερό και πίσω και οι λεπτομέρειες στους καθρέφτες προσθέτουν έναν κλασικό τόνο στη συνολικά κομψή εμφάνιση του Beverly Tourer. Η νέα σχεδίαση φαναριού - τιμονιού προσδίδουν στο Beverly Tourer μια σοφιστικέ εμφάνιση. Οι λεπτομέρειες χρωμίου χρησιμοποιούνται και στο προστατευτικό κάλυμμα της εξάτμισης στην ολοκαίνουρια έκδοση 250 cc. Άλλες τροποποιήσεις είναι το νέο φτερό μπροστά και το σύστημα προβολέων πίσω που διαθέτει διαφανές κάλυμμα. Η σέλα νέας σχεδίασης τονίζεται χρωματικά στις ραφές που δημιουργούν αντίθεση, ενώ μπορεί να φιλοξενήσει δύο κράνη demi-jet.
Τα καινούρια γραφικά του πίνακα οργάνων ακολουθούν τη νέα κλασική εμφάνιση του Beverly Tourer, εξασφαλίζοντας στυλιστική συνοχή, γνώμονας στη σχεδίαση των νέων μοντέλων Beverly. Η επιλογή των βερνικιών τονίζει τις γραμμές και τα νέα φινιρίσματα. Υπάρχουν τέσσερις διαθέσιμες αποχρώσεις: Γκρι Grigio Pulsar, Μπλε Blu Midnight, Κόκκινο Rosso και Μαύρο Nero Grafite.
Με μεγάλη γκάμα κινητήρων νέας γενιάς, τετράχρονοι, τετραβάλβιδοι και υγρόψυκτοι,το Beverly Tourer επιδεικνύει άριστες επιδόσεις σε όλους τους κυβισμούς. Οι κινητήρες 125, 250 ie και 400 ie είναι οι καλύτεροι στις κατηγορίες τους σε ό,τι αφορά ισχύ και ροπή. Και οι τρεις κινητήρες είναι απολύτως εναρμονισμένοι με τις αυστηρές προδιαγραφές Euro 3 περί εκπομπών ρύπων.
Οι εκπληκτικές επιδόσεις συνδυάζονται με ένα πρωτοκλασάτο στυλ οδήγησης. Το διπλό σωληνωτό πλαίσιο από ατσάλι υψηλής αντοχής έρχεται σε επαφή με το έδαφος μέσω του μπροστινού υδραυλικού τηλεσκοπικού πιρουνιού με καλάμια 41 mm (35 mm για τις εκδόσεις 250 και 125 cc), ενώ τα δύο οπίσθια υδραυλικά αμορτισέρ διπλής ενέργειας επιτρέπουν την προσαρμογή του ύψους του οχήματος σε κάθε περίπτωση, χάρη στη δυνατότητα ρύθμισης της προφόρτισης σε τέσσερις θέσεις.
Οι μεγάλοι τροχοί με τα φαρδιά λάστιχα (16''-110/70 μπροστά και 14''-150/70 πίσω για το μοντέλο 400 cc και 16''-110/70 μπροστά και 16''-140/70 πίσω για τα μοντέλα 250 και 125 cc) και το δυνατό σύστημα πέδησης (δύο δίσκοι 260 mm μπροστά και ένας δίσκος 240 mm πίσω στο μοντέλο 400 cc, παραδοσιακό σύστημα με μονό δίσκο από ατσάλι 260 mm μπροστά και 240 mm πίσω στα μοντέλα 125/250 cc), επιλέχθηκαν για μεγαλύτερη ασφάλεια και κράτημα στο δρόμο.

Beverly Tourer είναι διαθέσιμο στα σημεία πώλησης Piaggio στις ακόλουθες τιμές και εκδόσεις:
Beverly Tourer 125 - 3.550 ευρώ
Beverly Tourer 250 - 4.090 ευρώ νέα τιμή!
Beverly Tourer 400 - 5.250 ευρώ

Επόμενο άρθρο »

DUCATI Monster 696

« Προηγούμενο άρθρο

Set Ελλατηρίων Μπροστινού BITUBO

Χορηγοί