• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
30 ΧΡΟΝΙΑ ΑΧΟ
Νέα Αγοράς 09/09/2008 - 12:01
Έχει περάσει πολύ καιρός από τότε που η ΑΧΟ ασχολήθηκε με τους αγώνες ταχύτητας, τους χωμάτινους αγώνες, το freestyle motocross και το ποδήλατο σε επίπεδο downhill.

Από τις πρώτες στιγμές της ενασχόληση της η ΑΧΟ πάντα προσπαθούσε να είναι μπροστά σε τεχνολογία προσφέροντας πάντα την καλύτερη σχέση τιμής και απόδοσης.

Και αυτό μπορείς να το πετύχεις μόνο όταν τεχνικοί και σχεδιαστές ρούχου συνεργάζονται στενά προσπαθώντας πάντα να πετύχουν την καλύτερη ποιότητα προστασίας πάντα σε συνδυασμό με το Ιταλικό look.

Έτσι η AXO εξελίχθηκε στις μέρες μας σαν η μόνη εταιρεία με πλήρη γκάμα σε road και off road επίπεδο που μπορεί να συνδυάζει τα ρούχα της με το lifestyle σύγχρονο τρόπο ζωής της μοτοσυκλέτας.

Και αυτό μπορείς μόνο να το πετύχεις όταν η εξέλιξη των προϊόντων γίνεται μέσα από τους πιο σκληρούς αγώνες μοτοσυκλέτας σε όλα τα επίπεδα της.

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας, Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Motocross, Αμερικάνικο Πρωτάθλημα Motocross και Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbikes καθώς και πολύ άλλοι αγώνες σε Παγκόσμιο επίπεδο είναι οι χώροι που γίνεται η εξέλιξη της AXO με οδηγούς όπως οι Michele Rinaldi, Andrè Malherbe, Alex Puzar, Jeff Stanton, Damon Brashow, Neil Hodgson, James Toseland και Loris Capirossi.

¨Σήμερα όπως πριν 30 χρόνια η AXO προσπαθεί να κατασκευάζει προϊόντα με τα υψηλότερα standards προστασίας. Χρησιμοποιούμε μοτοσυκλέτες γιατί μόνο έτσι μπορείς να καταλάβεις τις ανάγκες τω καταναλωτών. Ελπίζοντας ότι και στα επόμενα 30 χρόνια η AXO η εμπειρία μας και η τεχνολογία μας θα είναι ικανή να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των πελατών μέσα από μία πλήρη γκάμα προϊόντων.¨

Μοιράζοντας το ίδιο πάθος για οτιδήποτε έχει 2τροχούς, μοιράζοντας τον ίδιο στόχο να πηγαίνουμε ... γρήγορα!

ΑΧΟ
COME RIDE WTH US
www.axo.it

Επόμενο άρθρο »

Dainese Gloves Valentino Replica

« Προηγούμενο άρθρο

Η BITUBO Στα WSS Championship 2008

Χορηγοί