• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ARAI HELMET: ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ!!!
Τώρα μπορείς να αγοράσεις το ARAI ΚΡΑΝΟΣ μετά από test-drive στο δρόμο
Νέα Αγοράς 31/08/2010 - 01:02

«ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΠΡΙΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ» είναι για χρόνια η συμβουλή της ARAI HELMET για τους πελάτες.Μόνο όταν έχεις εμπειρία από την άνεση και ευκολία ενός γνήσιου ARAI ,μπορείς πραγματικά να εκτιμήσεις τη διαφορά που προσφέρει το ARAI κράνος. Μαζί με τις συμβουλές του εκπαιδευμένου dealer το να δοκιμάσεις στο κράνος το μέγεθος προσφέρει την καλύτερη εγγύηση για την τέλεια εφαρμογή του .Αλλά ακόμη παραμένει μια επιθυμία : δε θα ήταν καλύτερα αν ο υποψήφιος αγοραστής μπορούσε να δοκιμάσει ένα ARAI κράνος στο δρόμο κάτω από πραγματικές συνθήκες . TEST ΔΡΟΜΟΥ για το καινούριο σου ARAI ! 

 

Αυτή η νέα ιδέα έγινε πραγματικότητα . Πιστεύουμε ακράδαντα ότι δοκιμάζοντας ένα κράνος ARAI κάτω από πραγματικές συνθήκες αποτελεί το πιο δυνατό επιχείρημα αγοράς όταν ο πελάτης δοκιμάσει την βραβευμένη άνεση (JP POWER)επί 12 συνεχόμενα χρόνια, ενός πραγματικού ARAI , θα είναι πολύ δύσκολο να γυρίσει σε ένα συνηθισμένο κράνος! Γιατί μόνο τότε η απίστευτη άνεση και η τέλεια εφαρμογή μπορεί να εκτιμηθεί σε πραγματικές συνθήκες δρόμου .

 

Το πρόβλημα φυσικά για τους dealers είναι ότι είναι απίθανο και πολύ ακριβό να προσφέρουν καινούριο κράνος γι’αυτό το σκοπό σε κάθε πελάτη.Αλλά όχι πιά…. Πως λειτουργεί? Είναι ξεκάθαρο. Ως εισαγωγέας προσφέρουμε στους dealers ένα full set από Quantum.

 

Ένα πλήρες SET περιλαμβάνει 5 μεγέθη (XS, S, M, L, XL).Τα κράνη προσφέρονται σε κίτρινο χρώμα μαζί με το κείμενο «RIDE BEFORE YOU BUY» !!! Τα κράνη DEMO προσφέρονται σε πελάτες που ζητούν την εμπειρία ενός ARAI κάτω από πραγματικές οδηγικές συνθήκες.

Επόμενο άρθρο »

Νέο Aprilia Dorsoduro 1200

« Προηγούμενο άρθρο

Arai στα χρώματα του Crutchlow

Χορηγοί