• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
WSBK: Ο Crutchlow κάνει το νταμπλ
Βρετανική κυριαρχία στις 5 πρώτες θέσεις στο Silverstone
Νέα 01/08/2010 - 22:28

 

Ενώ οι Rea, Crutchlow έφυγαν και πάλι μπροστά, ο Biaggi από την 3η θέση άρχισε να χάνει σταδιακά έδαφος, τη στιγμή που ο ομόσταυλός του Leon Camier ανέβηκε και σταθεροποιήθηκε στην 3η θέση.

 

Μπροστά ο Cal Crutchlow (Υamaha R1) πέρασε 3 γύρους πριν το τέλος στην πρώτη θέση, σημείωσε τον ταχύτερο γύρο του αγώνα στον προτελευταίο γύρο και πέτυχε την πρώτη διπλή νίκη της καριέρας του, αφού ποτέ άλλοτε δεν είχε ανέβει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου. Πολλοί ήδη μιλούν για τον επόμενο Βρετανό οδηγό που θα δούμε στα MotoGP!

O Jonathan Rea (Honda CBR1000RR) αρκέστηκε στην 2η θέση, ενώ αρκετά πίσω τους ο Leon Camier (Aprilia RSV4 Factory) δεν αντιμετώπισε πρόβλημα από τον Leon Haslam (Suzuki GSX-R1000), ο οποίος κατάφερε να μείνει ελάχιστα μπροστά από τον James Toseland (Υamaha R1), που με τη σειρά του κέρδισε τον Max Biaggi (Aprilia RSV4 Factory), για να ολοκληρώσει το Βρετανικό θρίαμβο με 5 οδηγούς στις 5 πρώτες θέσεις.

 

Πίσω από τον Ιταλό που εξακολουθεί να προηγείται στη βαθμολογία και θέλει να ξεχάσει αυτόν τον αγώνα και τα προβλήματα που αντιμετώπιζε με το μπροστινό της μοτοσυκλέτας του, τερμάτισε ο γάλλος Sylvain Guintoli (Suzuki GSX-R1000).

O Shane Byrne (Ducati 1098R), στην 8η θέση είναι ο πρώτος οδηγός της Ιταλικής περσινής Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας εταιρίας, που φέτος τα έχει βάψει μαύρα.

Τη δεκάδα έκλεισαν οι Carlos Checa (Ducati 1098R) και Rubens Xaus (ΒΜW S1000 RR).

Στην βαθμολογία ο Biaggi προηγείται με 373 βαθμούς, έναντι 313 του Haslam, ενώ τρίτος είναι ο Rea με 243.

 

 

Kάνοντας "κλικ" στο συνοδευτικό αρχείο στο κάτω μέρος της σελίδας, μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα του Αγώνα.

Επόμενο άρθρο »

H K-11 στις Σέρρες, στροφή «Άλκης Συνιώρης» από 1/8/2010

« Προηγούμενο άρθρο

WSS 600: O Laverty νικητής, θρίαμβος για την Honda

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα