• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
WSBK: O Crutchlow στην Superpole με φοβερό χρόνο
Κοντά στο χρόνο του Lorenzo στο Silverstone!
Νέα 31/07/2010 - 20:46

 

Ο Carl Crutchlow (Yamaha R1), με έναν εκπληκτικό γύρο πήρε μια ακόμη Superpole φέτος, με χρόνο 2’04.091, χρόνος που υστερεί μόλις κατά 7 δέκατα από την pole position του Lorenzo, στην ίδια πίστα. Μάλιστα ο χρόνος αυτός θα έδινε στον Βρετανό την 5η θέση στην εκκίνηση του MotoGP!

Ο χρόνος του είναι τόσο καλός ώστε να βρίσκεται 0.672 του δευτερολέπτου μπροστά από τον 2ο, διαφορά τρομερά μεγάλη, ιδιαίτερα για τον ανταγωνισμό που συνήθως υπάρχει στα Superbike.

 

Ο επίσης Βρετανός Jonathan Rea (Honda CBR1000RR) είναι 2ος στην διαδικασία της Superpole, μπροστά από τον Michel Fabrizio (Ducati 1098R), που κατάφερε να κερδίσει με διαφορά μικρότερη από ένα δέκατο τον Τσέχο Jacub Smrz (Aprilia RSV4) που αγωνίζεται με μια ιδιωτική ομάδα.

Στη 2η σειρά της εκκίνησης οι δύο διεκδικητές του τίτλου, ο Βρετανός Leon Haslam (Suzuki GSX-R1000) και ο Ιταλός Max Biaggi (Aprilia RSV4 Factory).

Δίπλα τους στις θέσεις 7 και 8 οι δύο BMW S1000RR των Troy Corser και Rubens Xaus. Byrne, Checa, Guintoli, Toseland, έμειναν πιο πίσω, με τον Βρετανό ομόσταυλο του Crutchlow και μέχρι πέρυσι οδηγού του MotoGP, να απογοητεύει τους συμπατριώτες του.

 

Kάνοντας "κλικ" στο συνοδευτικό αρχείο στο κάτω μέρος της σελίδας, μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα της Superpole.

Επόμενο άρθρο »

Νέα ρεκόρ για το motograndprix.gr

« Προηγούμενο άρθρο

WSBK: O Crutchlow στην pole position, με χθεσινό χρόνο

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα