• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Γαλικό GP (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Σπέσιαλ γραφικά για την Tech 3
Τεξανό ντουέτο στην Laguna Seca.
Νέα 23/07/2010 - 09:55

Ειδικά για τον αγώνα της Laguna Seca οι μοτοσυκλέτες των Colin Edwards και Ben Spies εφοδιάστηκαν με νέα αυτοκόλλητα. Οι δύο Τεξανοί αναβάτες φέρουν στα πλαϊνά τμήματα του φέρινγκ την σημαία του Τέξας και αυτό για να γιορτάσουν το γεγονός ότι για πρώτη φορά δύο Αμερικάνοι αναβάτες που είναι στην ίδια ομάδα αγωνίζονται σε Αμερικάνικο GP. 

 

Επιπλέον ο Colin Edwards θα παρουσιάσει την σειρά των νέων T-Shirt του (περιορισμένων αριθμού) που θα δοθούν στο κοινό το Σάββατο στο περίπτερο της Yamaha. 

 

O manager της Monster Yamaha Tech 3 Team Herve Poncharal δήλωσε ότι και οι δύο αναβάτες είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι που βρίσκονται στον αγώνα της πατρίδας τους. “Ελπίζουμε ότι οι Αμερικάνοι οπαδοί τους θα τους στηρίξουν σε αυτό τον αγώνα.”

Επόμενο άρθρο »

Με νέα γραφικά η Fiat Yamaha

« Προηγούμενο άρθρο

Βλέψεις για βάθρο ο Spies

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
Ο FABIO QUARTARARO ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΕ ΜΑΝ
  • ΝΑΙ, Η ΥΑΜΑΗΑ ΕΙΝΑΙ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕ ΜΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΑΝ ΤΗΝ ΧΕΡΕΘ
  • ΙΣΩΣ, ΑΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΧΕΡΕΘ
  • ΟΧΙ, Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΥΑΜΑΗΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ