• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Σάκης Συνιώρης τον ταχύτερο γύρο στο Τυμπάκι
Ένας βαθμός τον χωρίζει από την κορυφή της βαθμολογίας
Νέα 23/06/2010 - 12:13

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ της ομάδας

 

Η SIN1ORIS RACING TEAM - BMW ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ συνέχισε τις καλές εμφανίσεις στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2010 και στον 3ο αγώνα , που έγινε στο Τυμπάκι της Κρήτης στις 5-6 Ιουνίου 2010. Ο αγώνας στο Κρητικό αεροδρόμιο, παρά τις έντονες ανωμαλίες της πίστας και τη σχετικά μικρή διαδρομή της, έγινε σε ενθουσιώδες κλίμα με πολλούς θεατές και επέτεινε την αγωνία για την έκβαση του πρωταθλήματος.

Ο Σάκης Συνιώρης με την BMW S 1000 RR με μία πολύ καλή εμφάνιση έκανε τον ταχύτερο γύρο του αγώνα και πήρε την δεύτερη θέση στο βάθρο τερματίζοντας πίσω από τον Γ. Μπούστα (1ος) και μπροστά από τον Μ. Στρατά (3ος).

 

Η προσπάθεια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος συνεχίζεται με αμείωτη διάθεση και ενθουσιασμό από την ομάδα της Παναγιωτόπουλος Α.Ε., που βρίσκεται μετά τον 3ο Αγώνα μόλις ένα βαθμό πίσω στην βαθμολογία. Ευχαριστούμε το Σάκη Συνιώρη, την ομάδα και όλους όσους βοήθησαν σε αυτή την εμφάνιση και ανανεώνουμε το αγωνιστικό ραντεβού μας για τον 4ο αγώνα στις Σέρρες στις 18-19 Σεπτεμβρίου 2010.

Καλό καλοκαίρι …

 

Σημείωση: Τα Δελτία Τύπου όλων των ομάδων και των οδηγών που συμμετέχουν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας και είναι μέλη του Σ.Ο.Α.Μ., είναι ευπρόσδεκτα και θα δημοσιεύονται στο site μας.

 

Επόμενο άρθρο »

Capirossi: Χρειαζόμαστε ανανέωση στη ομάδα

« Προηγούμενο άρθρο

Θέλει να ανακάμψει ο Elias

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα