• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
16ος Αγώνας - GP Ιαπωνίας (Motegi)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Νέα τεχνολογική συνεργασία μεταξύ της Aprilia Racing και της Bcode
Νέα Αγοράς 30/09/2024 - 12:40

Η Aprilia Racing και η Bcode υπογράφουν συνεργασία για την ανάπτυξη καινοτόμου ψηφιακού συστήματος καταγραφής δεδομένων Digital Product Passport.

Κατά τη διάρκεια του GP της Emilia-Romagna, ανακοινώθηκε η νέα τεχνολογική συνεργασία μεταξύ της Aprilia Racing και της start-up Bcode με έδρα το Μιλάνο. Αυτή η συμφωνία αντιπροσωπεύει ένα σημαντικό βήμα προόδου στην ψηφιακή καινοτομία στην κατηγορία, χάρη στην εισαγωγή του Digital Product Passport (DPP), που συνδέεται για πρώτη φορά με μια μοτοσυκλέτα: τη νέα Aprilia RSV4 X ex3ma, που παρουσιάστηκε στο Misano.

Το Digital Product Passport είναι ένα ψηφιακό εργαλείο που περιέχει πιστοποιημένες, ηλεκτρονικά προσβάσιμες λεπτομερείς πληροφορίες για ένα συγκεκριμένο προϊόν, διασφαλίζοντας πλήρη διαφάνεια και ιχνηλασιμότητα.

Στο πλαίσιο του συστήματος DPP που δημιουργήθηκε για την Aprilia RSV4 X ex3ma, θα είναι διαθέσιμες πληροφορίες που στοχεύουν τόσο τους αγοραστές όσο και τους πιθανούς πελάτες. Το περιεχόμενο θα περιλαμβάνει πληροφορίες για την απόδοση της μοτοσυκλέτας, εικόνες, λεπτομερείς λεπτομέρειες, βίντεο και μια διαδραστική συνομιλία τεχνητής νοημοσύνης (AI), ικανή να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με την RSV4 X ex3ma.

Το μοναδικό χαρακτηριστικό αυτής της συνομιλίας είναι ότι θα ανταποκρίνεται το ψηφιακό avatar του Max Biaggi. Αυτή δεν είναι τυχαία επιλογή, επειδή η Aprilia RSV4 X ex3ma γιορτάζει τον πρώτο τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Αγώνων Grand Prix 250cc που κέρδισε ο Biaggi το 1994. Το avatar θα παρέχει όχι μόνο τεχνικές απαντήσεις για τη μοτοσυκλέτα, αλλά και προσωπικές και αθλητικές λεπτομέρειες για την καριέρα του πρωταθλητή , δημιουργώντας μια συναρπαστική και μοναδική εμπειρία για τους χρήστες.

Στόχος αυτής της τεχνολογικής συνεργασίας, η οποία ξεκινά επίσημα από τη σεζόν 2024, είναι η περαιτέρω προώθηση του προϊόντος της Aprilia Racing, αναδεικνύοντας την εμπειρία στους αγοραστές της. Το λογισμικό DPP της Bcode προσφέρει μια αξιόπιστη, προσβάσιμη λύση, διασφαλίζοντας διαφάνεια στον κύκλο ζωής του προϊόντος.

Η Bcode, με την συμμετοχή του Πολυτεχνείου του Μιλάνου, είναι μια εταιρεία ανάπτυξης λογισμικού που ειδικεύεται στις τεχνολογίες blockchain και Web3 που εμπλέκεται στη δημιουργία καινοτόμων λύσεων για τον βιομηχανικό και τεχνολογικό τομέα.

 

MASSIMO RIVOLA – APRILIA RACING CEO

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που υπογράψαμε αυτή τη συμφωνία συνεργασίας με την Bcode. Το Digital Product Passport, που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για την Aprilia RSV4 X ex3ma, αποδεικνύει τη δέσμευσή μας να παρέχουμε στους πελάτες μας, όχι μόνο μοτοσυκλέτες υψηλών επιδόσεων, αλλά και μια καινοτόμο και συναρπαστική ψηφιακή εμπειρία».

 

STEFANO SANA – ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ BCODE

«Η Bcode και η Aprilia Racing εγκαινιάζουν μια συνεργασία που θα έχει μια καινοτόμο start-up εταιρία και μια ιστορική Ιταλική εταιρεία που θα συνεργάζεται στην κατεύθυνση της ψηφιακής μετάβασης. Χάρη στις τεχνολογίες που αναπτύχθηκαν από την Bcode, όπως το Web3, το Blockchain και η Τεχνητή Νοημοσύνη, η Aprilia Racing θα είναι σε θέση να διασφαλίζει την ιχνηλασιμότητα, τη διαφάνεια και την αδιάφθορη πιστοποίηση των δεδομένων σε ολόκληρη την αλυσίδα παραγωγής, με βλέμμα στη βιωσιμότητα. Πρόκειται για μια σημαντική συνεργασία που θα συμμετάσχει η Aprilia Racing και η Bcode στην τελειοποίηση της κορυφαίας Ιταλικής αριστείας, προσφέροντας ταυτόχρονα στους πελάτες συνεχή αλληλεπίδραση χάρη στα νέα, διαδραστικά συστήματα τεχνητής νοημοσύνης».

Επόμενο άρθρο »

Οδηγήστε τα νέα Urban Adventure SYM ADX 300 και ADX TG 400

« Προηγούμενο άρθρο

Νέα Kawasaki Versys 1100

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα