• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
12ος Αγώνας - Αραγονίας (Aragon)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Εκπληκτική η 14χρονη Αντωνία Κορρέ - Tonia27
Στην πίστα Pleven της Βουλγαρίας
Νέα 01/09/2024 - 13:34

του Δημήτρη Διατσίδη

 

Η 14χρονη Αντωνία Κορρέ γνωστή ως Tonia27 ξεκίνησε το αγωνιστικό της Σαββατοκύριακο στην πίστα Grand Prix Pleven της Βουλγαρίας για το Βαλκανικό πρωτάθλημα - BMU στην κατηγορία CFMOTO 300 με την ομάδα της ARP Racing.


Στον σημερινό 7ο αγώνα του Βαλκανικού Πρωταθλήματος ξεκίνησε με μια πολύ καλή εκκίνηση και συνέχισε βελτιώνοντας τον προσωπικό της χρόνο δίνοντας μάχη για την 5η θέση με την αγωνιζόμενη Alexia Surugiu την οποία κατάφερε να περάσει, κάνοντας αρκετή απόσταση από εκείνη μέχρι τον τερματισμό.

ΑΝΤΩΝΙΑ ΚΟΡΡΕ - ARP Racing

"Είμαι αρκετά ευχαριστημένη με το σημερινό αποτέλεσμα καθώς είναι η δεύτερη φορά που αγωνίζομαι στη συγκεκριμένη πίστα της Βουλγαρίας και απ την πρώτη κιόλας μέρα (των ελεύθερων δοκιμών-χρονομετρημένων) κατάφερα να βελτιώσω τον καλύτερο περσινό μου χρόνο ώστε να έχω περισσότερη αυτοπεποίθηση και καλύτερη απόδοση στον αγώνα. Προετοιμαζόμαστε για τον αυριανό αγώνα 8ο για το Βαλκανικό πρωτάθλημα - BMU."

Παρά το νεαρό της ηλικίας της η Tonia27 συνεχίζει εδώ και αρκετά χρόνια να προπονείται στις εγκαταστάσεις της ARP Academy και τελευταία και στις Σέρρες και έχει βάλει στόχο να φτάσει κάποια στιγμή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Γυναικών. Της το ευχόμαστε!

Επόμενο άρθρο »

Νίκησε ο Κωνσταντίνο; Μαυρόπουλος – Dinos31

« Προηγούμενο άρθρο

Aragon: MotoGP Ζέσταμα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Ο MARTIN ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ;
  • ΟΧΙ, Ο PECCO BAGNAIA ΘΑ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ
  • ΝΑΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΕ ΑΧΡΕΙΑΣΤΕΣ ΠΤΩΣΕΙΣ