• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
10ος Αγώνας - M.Βρετανία (Silverstone)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η παρέλαση της Παγκόσμιας Εβδομάδας Ducati 2024 έκανε ρεκόρ
Οι εορτασμοί συνεχίζονται στη "La Notte dei Campioni"
Νέα 27/07/2024 - 22:36

Η Riviera Romagnola ήταν χρωματισμένη με κόκκινο για άλλη μια φορά χάρη στις χιλιάδες μοτοσυκλέτες Ducati που παρέλαυσαν στους δρόμους σε ένα υπέροχο αφιέρωμα στη Motor Valley.

Το ντεμπούτο στην πίστα της νέας Panigale V4 στις Κατατακτήριες για τον Lenovo Race of Champions ολοκληρώθηκε με τον Andrea Iannone να παίρνει την pole position με χρόνο 1΄35.051 δευτ. (ένα δευτερόλεπτο καλύτερος από τον χρόνο της pole το 2022). Οι πολλοί Ducatisti που έφτασαν στο Misano World Circuit από τις πρώτες πρωινές ώρες επιφύλαξαν ένα μακρύ χειροκρότημα για τους ήρωές τους στο Lap of Honor κατά την ημέρα έναρξης της εκδήλωσης.

Misano Adriatico (Ρίμινι, Ιταλία), 27 Ιουλίου 2024 - Χιλιάδες μοτοσυκλέτες Ducati συγκεντρώθηκαν στην παρέλαση ρεκόρ της Παγκόσμιας Εβδομάδας Ducati 2024: μία σειρά μήκους ενός χιλιομέτρου που έβαψε τη Riviera Romagnola κόκκινη σε ένα εντυπωσιακό αφιέρωμα στη Motor Valley. Σύμφωνα με την παράδοση, αυτή ήταν η πιο συμβολική στιγμή της Παρασκευής της WDW2024, μιας έκδοσης που έχει ήδη προκαλέσει μεγάλες συγκινήσεις στους πολλούς Ducatisti που έφτασαν στο Misano World Circuit από τις πρώτες πρωινές ώρες της ημέρας έναρξης.

Ο ενθουσιασμός και το πάθος για τη μάρκα Ducati διαπέρασαν την ατμόσφαιρα σε μια μοναδική εμπειρία για όλους τους συμμετέχοντες. Καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, οι Ducatisti μπόρεσαν να απολαύσουν τις πολλές εμπειρίες της WDW, συμπεριλαμβανομένης της οδήγησης των μοτοσυκλετών τους στην πίστα, δοκιμάζοντας τις μοτοσυκλέτες της Ducati μέσω των Test Rides, ελέγχοντας τη ρύθμισή τους από τους τεχνικούς της εταιρείας με έδρα τη Μπολόνια, που συμμετέχουν στις συζητήσεις της Ducati και ανακαλύπτουν όλες τις πτυχές της μάρκας σε μια εκδήλωση που είναι πραγματικά «Όλοι σε Ένα».

Η πιο πολυσύχναστη περιοχή του paddock ήταν προφανώς γύρω από τη νέα Panigale V4, όπου η έβδομη γενιά της supersport μοτοσυκλέτας της Ducati εκτίθεται αποκλειστικά για τους συμμετέχοντες στη WDW. Η νέα Panigale V4 μπήκε επίσης στην πίστα για πρώτη φορά την Παρασκευή κατά τη διάρκεια των Ελεύθερων Δοκιμών και των Κατατακτήριων του Lenovo Race of Champions, με την pole position να πηγαίνει στον Andrea Iannone (1m35.051s – ένα δευτερόλεπτο καλύτερος χρόνος από τον χρόνο του 2022) , μπροστά από τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Francesco Bagnaia και τον Fabio Di Giannantonio, που ολοκλήρωσαν την πρώτη σειρά.

Η έναρξη του Lenovo Race of Champions είχε προγραμματιστεί για τις 17.30 το Σάββατο 27 Ιουλίου, μια από τις αξέχαστες στιγμές της “La Notte dei Campioni” (Η Νύχτα των Πρωταθλητών).

Το πρόγραμμα του Σαββάτου περιλαμβάνει βραδινό σόου μετά τον Αγώνα με το κοινό να εισβάλλει στην πίστα, στιγμές διασκέδασης με βασικούς πρωταγωνιστές της Ducati και Ducati Corse και στη συνέχεια όλοι μαζί θα μπορούν να γλεντήσουν μέχρι αργά το βράδυ με DJ sets.

Το Misano World Circuit θα είναι μια υπαίθρια ντίσκο για μια νύχτα. Η βραδινή ψυχαγωγία αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του προγράμματος κάθε Παγκόσμιας Εβδομάδας Ducati και ακόμη και την ημέρα έναρξης της παρέλασης είχε ως σημείο άφιξης μια εορταστική τοποθεσία: την παραλία Samsara στη Riccione. Εκεί πραγματοποιήθηκε η ανεπανάληπτη “Rustida”, Παραδοσιακό BBQ που σερβίρουν οι διευθυντές της Ducati και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση στην παραλία “Land of Joy at the Beach” για τον εορτασμό των 10 χρόνων Scrambler Ducati.

Η πρώτη μέρα αυτής της έκδοσης επιβεβαίωσε το πνεύμα της Παγκόσμιας Εβδομάδας Ducati, μιας μοναδικής εκδήλωσης, κατάλληλης για όλους τους τύπους κοινού, ικανή να συνδυάσει το πάθος για τους δύο τροχούς με τη ζεστασιά και την άμεση επαφή μεταξύ των ανθρώπων της Ducati και των Ducatisti που συνωστίζονται στο Paddock της WDW.

Μια άλλη από τις πιο συναρπαστικές στιγμές ήταν ο γύρος στην πίστα Lap of Honour, στον οποίο συμμετείχαν όλοι οι αναβάτες που ήταν παρόντες στην εκδήλωση, συμπεριλαμβανομένων μερικών από τους θρύλους που με τις κόκκινες μοτοσυκλέτες του Borgo Panigale έχουν θριαμβεύσει σε πίστες σε όλο τον κόσμο.

Ο Carl Fogarty, ο Troy Bayliss, ο Carlos Checa και ο Régis Laconi ενώθηκαν με τους σημερινούς αναβάτες εν μέσω χειροκροτημάτων από το πλήθος, γιορτάζοντας την υπερηφάνεια των Ducatisti.

Η “Νύχτα των Πρωταθλητών” θα κλείσει με μερικά εντυπωσιακά πυροτεχνήματα, που θα φωτίσουν την πίστα και θα κάνουν τους Ducatisti που έχουν φτάσει εκεί για να γιορτάσουν το μεγάλο τους πάθος να αισθάνονται στο επίκεντρο του σόου. Ο Αγώνας “Race of Champions” υπάρχει στο κανάλι YouTube.

 

#AllInOne #WDW2024

« Προηγούμενο άρθρο

Η KTM αναπτύσσει την 990 RC R του 2025 και μας δείχνει τη διαδικασία

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα