• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
8ος Αγώνας - Ολλανδία (Assen)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Assen: Moto2 Πρώτες Δοκιμές
Ρεκόρ για τον Aldeguer, άσχημη πτώση για τον Roberts
Νέα 28/06/2024 - 16:42

Οι αναβάτες της Moto2 βγήκαν στην πίστα του Assen για τις σημαντικές πρώτες δοκιμές το απόγευμα της Παρασκευής και είδαμε το περσινό ρεκόρ του Ai Ogura και το φράγμα του 1:36 να σπάει. 

Αυτός που τα κατάφερε ήταν ο Fermin Aldeguer, ο οποίος στα τελευταία στάδια ήταν πολύ γρήγορος και - αν και είδε τον καλύτερο γύρο του να ακυρώνεται - κατάφερε να κάνει νέο ρεκόρ και να γίνει ο πρώτος αναβάτης που σπάει το 1:36 στην πίστα του Assen, σταματώντας το χρονόμετρο στο 1:35.698 στον τελευταίο του γύρο. 

Πίσω του ήταν ο Ai Ogura, ο οποίος συνέχισε να δείχνει ένα πολύ καλό πρόσωπο, ενώ ο Joe Roberts έκλεισε την πρώτη τριάδα. Ο Αμερικανός όμως νικητής του Mugello είχε ένα άσχημο High side στην 7η στροφή και φάνηκε να έχει τραυματιστεί στο δεξί του χέρι. Μεταφέρθηκε στο ιατρικό κέντρο για περαιτέρω έλεγχο και αναμένουμε να μάθουμε περισσότερα, για μια πτώση η οποία μπορεί να επηρεάσει ένα ολόκληρο Πρωτάθλημα. 

Τον τέταρτο καλύτερο χρόνο έκανε ο Sergio Garcia, μπροστά από τον Tony Arbolino, που φαίνεται να διανύει ένα καλό Σαββατοκύριακο μέχρι στιγμής. Ακολούθησε ο Aron Canet και ο Alonso Lopez, με τους Manuel Gonzalez, Somkiat Chantra και Albert Arenas να συμπληρώνουν την πρώτη δεκάδα. 

Επόμενο άρθρο »

Assen: MotoGP Πρώτες Ελεύθερες Δοκιμές

« Προηγούμενο άρθρο

Assen: Moto3 Πρώτες Δοκιμές

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα