• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ανεμοθώρακας Ermax για Yamaha Tracer 9
Νέα Αγοράς 22/06/2024 - 01:56

H ζελατίνα της ERMAX για την Yamaha Tracer 9, είναι διαθέσιμη σε 3 τύπους. High Protection  με ύψος 50 εκατοστά, Sport με ύψος 36 εκατοστά και Original σε πολλές αποχρώσεις .

H κορυφαία Γαλλική ERMAX διαθέτει την μεγαλύτερη ποικιλία μοντέλων, διαστάσεων, σχεδίων και χρωμάτων σε ζελατίνες για μοτοσυκλέτες και scooter.

Η ERMAX έχει διαθέσιμες ζελατίνες για όλα τα μοντέλα παραγωγής, για την πλειοψηφία των μοτοσυκλετών που κυκλοφορούν στους δρόμους αλλά και για αρκετά σπάνια και κλασικά μοντέλα μοτοσυκλετών.

Επίσης η ERMAX παράγει μια σειρά πρόσθετων αξεσουάρ, όπως εσωτερικά φτερά, καλύμματα αλυσίδας, μπροστινά φτερά, καθρέπτες, βάσεις πινακίδας, φέρινγ και πολλά άλλα για όλες τις σύγχρονες μοτοσυκλέτες.  

Δείτε τα σχέδια τους χρωματισμούς και τα μοντέλα της ERMAX και επιλέξτε την δική σας μοναδική ζελατίνα!

   

Georgopoulos Moto 

Με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας η Georgopoulos Μoto  σας προσφέρει την μεγαλύτερη ποικιλία για να επιλέξετε τα καταλληλότερα αεροδυναμικά βοηθήματα, ζελατίνες, ανεμοθώρακες, καρίνες, φτερά και προστατευτικές χούφτες για τη μοτοσυκλέτα και το σκούτερ σας.

Αντιπρόσωποι των εργοστασίων Ermax, Biondi & Bark Busters με το μεγαλύτερο στοκ στην Ελλάδα και άμεση διαθεσιμότητα για όλα τα μοντέλα της αγοράς

Για πληροφορίες σχετικά με τα σημεία πώλησης των προϊόντων της Γαλλικής Ermax τηλεφωνήστε στο 210-9242427

Επόμενο άρθρο »

Καλοκαιρινό αεριζόμενο μπουφάν Ixon Fresh

« Προηγούμενο άρθρο

Συνεργασία Yamaha motor Europe με την Swobbee

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα