• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
8ος Αγώνας - Ολλανδία (Assen)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valentino Rossi, Michael Dunlop, John McGuinness
Τα αστέρια του MotoGP και άλλων κατηγοριών στο Silverstone
Νέα 21/06/2024 - 21:35

Η ημέρα για τους αθλητές της Monster Energy έφερε κοντά τον κάθε αναβάτη από τους σπουδαίους αγώνες μοτοσυκλέτας στην έδρα του Βρετανικού Grand Prix.

Τα μεγαλύτερα αστέρια αναβατών μαζί στο Silverstone - ένα όνειρο για τους λάτρεις των αγώνων και των δύο τροχών, με τον Valentino Rossi να ηγείται μιας εκπληκτικής εκδήλωσης, όπου οι αναβάτες από διαφορετικές κατηγορίες βρέθηκαν στην πίστα του Silverstone την Πέμπτη.

Ο Rossi και οι αναβάτες της VR46 Marco Bezzecchi και Fabio di Giannantonio πλαισιώθηκαν από αναβάτες ακαδημιών, αλλά και τους σημερινούς αναβάτες του MotoGP, Pecco Bagnaia και Franco Morbidelli.

Το ζευγάρι της Yamaha για το MotoGP, Fabio Quartararo και Alex Rins ήταν επίσης εκεί. Ο Jonathan Rea και ο Andrea Locatelli της ομάδας της Yamaha στην κατηγορία WorldSBK ήταν επίσης μαζί τους.

Οι αναβάτες της Ducati στην κατηγορία WSBK Alvaro Bautista και Nicolo Bulega ενώθηκαν μαζί τους. Ο Michael Dunlop, ο John McGuinness και ο Peter Hickman - που μόλις τελείωσαν το Isle of Man TT - έδωσαν στην εκδήλωση μια ακόμα πιο ιδιαίτερη αίσθηση.

Μια selfie που τραβήχτηκε από τον Rossi περιλάμβανε τους εκπληκτικούς αναβάτες και πλάνα που δημοσιεύτηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είδαν τον #46 Rossi να οδηγεί μπροστά από τους αναβάτες στην πίστα του Silverstone.

Ήταν όνειρο για έναν λάτρη της μοτοσυκλέτας να δει αυτούς τους αναβάτες που δεν θα μοιραστούν ποτέ μια πίστα αγώνων οδηγώντας δίπλα ο ένας με τον άλλον μαζί. Το αναπόφευκτο ερώτημα όμως παραμένει… Με ίδιες μοτοσυκλέτες, ποιος θα κέρδιζε;

Ο Randy Mamola ήταν ανάμεσα στα σημερινά αστέρια του MotoGP

 

 

Επόμενο άρθρο »

Ο Marco Bezzecchi με την Aprilia Racing από το 2025

« Προηγούμενο άρθρο

Έρχονται τα World SuperTwin στη θέση των WorldSSP300

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα