• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
8ος Αγώνας - Ολλανδία (Assen)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Catalunya: Moto2 Δεύτερες Δοκιμές
Απίστευτο ρεκόρ από τον Sergio Garcia
Νέα 25/05/2024 - 11:41

Οι αναβάτες της Moto2  μπήκαν με αυξημένη διάθεση στην πίστα της Καταλονίας για τις δεύτερες δοκιμές της ενδιάμεσης κατηγορίας και οι χρόνοι άρχισαν να πέφτουν από τα πρώτα λεπτά. Είχαμε ήδη χθες το νέο ρεκόρ του Jorge Navarro, όμως αυτό δεν κράτησε πολύ, καθώς όλο και περισσότεροι αναβάτες ξεπερνούσαν το 1:42.807.


Όταν τελικά έπεσε η καρό σημαία, ταχύτερος ήταν ο Sergio Garcia, ο οποίος σταμάτησε το χρονόμετρο σε ένα εκπληκτικό 1:41.917, μετά από ένα σερί γρήγορων γύρων. Ο Joe Roberts κατάφερε στα τελευταία στάδια να φτάσει κοντά στον μεγάλο του αντίπαλο για το πρωτάθλημα και πήρε τη δεύτερη θέση, μπροστά από τον Jake Dixon που εμφανίζεται ιδιαίτερα δυνατός αυτό το τριήμερο. 


Ο Somkiat Chantra έκανε τον τέταρτο καλύτερο χρόνο, με τον Manuel Gonzalez (που ήταν ο πρώτος που ξεπέρασε το χθεσινό ρεκόρ του Navarro) να ακολουθεί. 


Ο Alonso Lopez κατάφερε να αυξήσει το ρυθμό του στα τελευταία στάδια και να κάνει τον έκτο καλύτερο χρόνο, ενώ πολύ καλή δουλειά έκανε ο Daniel Muñoz, ο οποίος αντικαθιστώντας τον Bo Bendsneyder πήρε την 7η θέση. 


Τη δεκάδα έκλεισαν οι Fermin Aldeguer, Albert Arenas και Ai Ogura, ενώ μαζί τους πέρασαν απευθείας στις δεύτερες κατατακτήριες οι Filip Salac, Zonta Van Der Goorbergh, Izan Guevara και Tony Arbolino. Ο Jorge Navarro, που είχε πετύχει χθες ρεκόρ γύρου, δεν κατάφερε να βελτιωθεί και έμεινε στην 16η θέση, εκτός πρόκρισης. 

Επόμενο άρθρο »

Catalunya: MotoGP Δεύτερες Ελεύθερες Δοκιμές

« Προηγούμενο άρθρο

Catalunya: Moto3 Δεύτερες Δοκιμές

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα