• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
8ος Αγώνας - Ολλανδία (Assen)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η FIM Land Speed World Records με νέα ιστοσελίδα
Νέα 22/05/2024 - 10:30

Σχεδόν όλες οι μορφές ανταγωνισμού στους δύο τροχούς ξεκινούν με τη συγκίνηση του ανοίγματος του γκαζιού και τον ενθουσιασμό της απόλυτης ταχύτητας. Αυτό το πιο βασικό ένστικτο των αγώνων είναι η καρδιά και η ψυχή της FIM Land Speed ​​​​World Records, που επιδιώκει να ξεπεράσει τα όρια, να οδηγήσει την εφευρετικότητα και να εξερευνήσει αχαρτογράφητη περιοχή με μια μοτοσυκλέτα.

Στο πνεύμα αυτής της αποκλειστικής μορφής ανταγωνισμού, και λόγω της πρόσφατης ανάπτυξης και δημοτικότητάς της, η FIM είναι περήφανη που αποκαλύπτει μία ολοκαίνουργια αποκλειστική ιστοσελίδα για την FIM Land Speed ​​​​World Records.

Η ολοκαίνουργια ιστοσελίδα είναι εκεί όπου μπορείτε να βρείτε ειδήσεις, ημερολόγια και πληροφορίες για εκδηλώσεις της FIM Land Speed ​​​​World Records, καθώς και γκαλερί φωτογραφιών και αναφορές αγώνων από προηγούμενα γεγονότα όπως το Bonneville Motorcycle Speed ​​Trials (BMST) στη Γιούτα Bonneville Salt Flats, τις δοκιμές ταχύτητας της Βολιβίας που πραγματοποιήθηκαν στο Salar de Uyuni στη Νότια Αμερική, η μεγαλύτερη αλυκή στον κόσμο ή τα World Speed ​​Trials στο Lausitzring της Γερμανίας. Θα βρείτε επίσης πληροφορίες για τους αγώνες FIM Land Speed ​​​​World Records, πώς κατηγοριοποιούνται, καθώς και πληροφορίες για το πώς μπορείτε να συμμετέχετε.

Τέλος, θα βρείτε και τα ίδια τα αναγνωρισμένα FIM Land Speed ​​World Records—να μάθετε ποιος κατέχει το παγκόσμιο πρωτάθλημα σε κάθε κατηγορία, τι οδήγησε και τι ταχύτητες έφτασε. Είτε είναι 50cc είτε 5000cc, με φυσικό αέριο, με νίτρο, υπερτροφοδοτούμενη, ή ηλεκτρική, κάθε αναβάτης FIM Land Speed ​​World Record έχει ένα ταξίδι και μια ιστορία, ακόμη και πριν φτάσει στο χρονομετρημένο μίλι.

Η ολοκαίνουργια ιστοσελίδα FIM-Landspeed-Worldrecords.com προσφέρει μια εσωτερική ματιά σε αυτήν την κλασική και ξεχωριστή μορφή αγώνων.

Παγκόσμιο ρεκόρ ταχύτητας εδάφους FIM - El Salar de Uyuni (Βολιβία), 16-21 Αυγούστου 2023 © Jean Turner

 «Όταν αγωνίζεσαι για ένα Παγκόσμιο Ρεκόρ Ταχύτητας της FIM, δεν ανταγωνίζεσαι το άτομο δίπλα σου, ανταγωνίζεσαι όλους όσους πέρασαν στην ιστορία», δήλωσε ο τεχνικός διευθυντής της FIM Land Speed ​​της World Records, Dominique Hébrard. «Και από τη στιγμή που κατακτηθεί ένα Παγκόσμιο Ρεκόρ Ταχύτητας Εδάφους FIM, δεν υπάρχει εγγύηση για πόσο καιρό θα διαρκέσει. Μπορεί να είναι θέμα ωρών ή μπορεί να σταθεί για χρόνια».

«Όλο αυτό είναι ένα μέρος που κάνει αυτό το άθλημα τόσο μοναδικό και συναρπαστικό, και χαιρόμαστε που έχουμε μία αποκλειστική ιστοσελίδα για τους ανταγωνιστές και τους θαυμαστές μας».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ FIM (www.fim-moto.com)

Η FIM (Fédération Internationale de Motocyclisme) που ιδρύθηκε το 1904, είναι το κυβερνητικό όργανο για τον αθλητισμό της μοτοσυκλέτας και ο παγκόσμιος υποστηρικτής της μοτοσυκλέτας. Η FIM είναι μια ανεξάρτητη ένωση που σχηματίζεται από 121 Εθνικές Ομοσπονδίες σε όλο τον κόσμο. Αναγνωρίζεται ως η μόνη αρμόδια αρχή στον αθλητισμό της μοτοσυκλέτας από τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή (ΔΟΕ). Μεταξύ των 50 Παγκοσμίων Πρωταθλημάτων FIM, τα κύρια γεγονότα είναι MotoGP, Superbike, Endurance, Motocross, Supercross, Trial, Enduro, Cross-Country Rally και Speedway. Επιπλέον, η FIM δραστηριοποιείται και συμμετέχει στους ακόλουθους τομείς: δημόσιες υποθέσεις, οδική ασφάλεια, περιηγήσεις και προστασία του περιβάλλοντος. Η FIM ήταν η πρώτη διεθνής αθλητική ομοσπονδία που επέβαλε Περιβαλλοντικό Κώδικα το 1994.

Επόμενο άρθρο »

Η Pirelli με διευρυμένες επιλογές ελαστικών στο GP της Καταλονίας

« Προηγούμενο άρθρο

Η Harley-Davidson κατοχύρωσε τρόπο λειτουργίας φρένου για ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα