• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Το MOTOGP WORLD επιβίωσε στον αγώνα Motocross   
Tου Πανελληνίου Πρωταθλήματος στη Σπερχειάδα
Νέα 19/05/2024 - 14:03

 

Ο 3ος αγώνας του Πρωταθλήματος έγινε στην εντυπωσιακή πίστα της Σπερχειάδας η οποία συνεχίζει την παράδοση στο να δημιουργεί δύσκολες συνθήκες. Αυτή τη φορά ο βαθμός δυσκολίας πήγε σε άλλο επίπεδο, καθώς εκτός από το βαθύ όργωμα της πίστας, το πότισμα την εβδομάδα πριν τον αγώνα, ήρθε και η πολύ βροχή την Παρασκευή να δημιουργήσουν ένα τερέν που ήταν αδιάβατο. Αυτός ήταν ο λόγος που το Σάββατο ακυρώθηκαν όλες οι δοκιμές και το πρόγραμμα συμπτύχτηκε την Κυριακή ώστε να προλάβουν να γίνουν όλοι οι αγώνες σε μία ημέρα.

Στις ελεύθερες δοκιμές που έγιναν την Κυριακή το πρωί πολύ λίγοι αναβάτες δοκίμασαν να μπούνε στην πίστα και ουσιαστικά η δράση άρχισε με τις χρονομετρημένες δοκιμές οι οποίες έγιναν περιπέτεια για πολλούς που προσπαθούσαν να επιβιώσουν στο λασπωμένο τερέν. Ο δικός μας Γιάννης Διατσίδης (κατηγορία SENIOR) κατάφερε να «επιβιώσει» παίρνοντας την 6η θέση των χρονομετρημένων δοκιμών. Στη συνέχεια, στο πρώτο σκέλος έμεινε πίσω στην εκκίνηση και δεν προσαρμόστηκε εύκολα στα «λούκια» της πίστας, τερματίζοντας στη 10η θέση. Στο δεύτερο σκέλος ξεκίνησε καλύτερα και έχοντας καλό ρυθμό κατάφερε να τερματίσει στην 9η θέση.

Ακολουθεί μεγάλο διάλειμμα μέχρι τον Σεπτέμβριο όπου ξαναρχίζει το πρωτάθλημα καθώς ακυρώθηκε ο αγώνας της Πτολεμαΐδας στις αρχές Ιουνίου.

Σημ.: η κεντρική φωτογραφία είναι από το περιοδικό "ΜΟΤΟ"

 

 

Επόμενο άρθρο »

Το Biker Fest International ανοίγει τη σεζόν με τεράστια επιτυχία

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Valentino Rossi κερδίζει στο Misano στο GT World Challenge Europe

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα