• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ένα δράμα στο Όστιν για την Gresini
Αγώνες 15/04/2024 - 13:25

#AmericasGP. Ήταν μια θεαματική Κυριακή αυτή που είδε η Team Gresini MotoGP στο Όστιν, ειδικά με τον Marc Marquez. Μαζί με τον Acosta και τον Martin, πρωταγωνίστησε σε ένα από τα πιο συναρπαστικά Grand Prix της σεζόν – και όχι μόνο. Δεν έχουν όλες οι ταινίες αίσιο τέλος, ωστόσο, και σίγουρα όχι αυτή: μετά από 10 γύρους, ενώ οδηγούσε στον Αγώνα, το #93 έπεσε από ένα έντονο φρενάρισμα, χάνοντας το προβάδισμα και την (εικονική) 2η θέση στην κατάταξη.

Ήταν ακόμα μια απίστευτη επίδοση για τον Ισπανό στην αγαπημένη του πίστα, καθώς εξασφάλισε μια εκκίνηση στην πρώτη σειρά πριν τερματίσει στο βάθρο στον Αγώνα σπριντ.

Η κακή τύχη ξεκίνησε, ωστόσο, καθώς ο Alex Marquez αναγκάστηκε σε πρόωρη εγκατάλειψη μετά από ένα ατύχημα λίγες στιγμές πριν από την πτώση του αδελφού του. Το #73 έδειξε μεγάλη ταχύτητα στο CoTA και ανέβηκε στην 8η θέση. Ήταν όμως μια από αυτές τις μέρες και για εκείνον.

Η δράση στο MotoGP θα ξαναρχίσει στην Ευρώπη με την ελπίδα ότι θα φέρει κάτι καλύτερο.

DNF – MARC MARQUEZ #93

«Είμαι ικανοποιημένος γιατί ήμασταν ανάμεσα στους πρωταγωνιστές, ήμασταν γρήγοροι και τα δώσαμε όλα. Δυστυχώς είχαμε πρόβλημα στο μπροστινό μέρος στο φρενάρισμα, δεν ένιωθα άνετα και δυσκολεύτηκα. Η πτώση ήρθε εξαιτίας αυτού και δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Δουλεύουμε καλά και είμαι βέβαιος ότι θα διορθώσουμε αυτό το πρόβλημα όπως κάναμε με τα άλλα που προέκυψαν πριν, και θα προσπαθήσουμε ξανά στη Χερέθ».

DNF – ALEX MARQUEZ #73

«Ξεκινήσαμε καλά και αποφύγαμε το οποιοδήποτε δράμα στην πρώτη στροφή. Διαχειριζόμουν καλά το πίσω ελαστικό, όπως σχεδίαζα, αλλά μετά έκανα ένα μικρό λάθος στην πρώτη στροφή. Επιστρέψαμε όπως ξέρουμε και φεύγουμε από το Όστιν με ένα θετικό συναίσθημα: με μια καλή κατάταξη, θα μιλούσαμε με εντελώς διαφορετικούς όρους σήμερα».

Επόμενο άρθρο »

Toprak: «Αν κερδίσω το Πρωτάθλημα WSBK, μπορεί να τρέξω στο MotoGP το 2026»

« Προηγούμενο άρθρο

Ο BatMav κατακτά την πόλη Cotam

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα