• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Circuit of the Americas: Moto2 Πρώτες Δοκιμές
Νέο ρεκόρ γύρου για τον Fermin Aldeguer
Νέα 12/04/2024 - 23:46

Οι αναβάτες της Moto2 βγήκαν στην πίστα του Austin για τις πρώτες δοκιμές, που τους έδωσαν την πρώτη ευκαιρία να κλειδώσουν τις θέσεις τους στην πρώτη 14αδα που χαρίζει την πρόκριση στις δεύτερες κατατακτήριες. 


Όλοι πιέζανε από την αρχή των δοκιμών και ο Joe Roberts έφτασε πολύ κοντά στο να σπάσει το απόλυτο ρεκόρ γύρου. Δυστυχώς για τον Αμερικανό, πήγε να χάσει το μπροστινό στην τελευταία στροφή και ενώ κατάφερε να το σώσει, έχασε την ευκαιρία για το ρεκόρ. 


Αυτός που έμελλε να το σπάσει και να βρεθεί στην πρώτη θέση ήταν ο Fermin Aldeguer, με τον Ισπανό να σταματάει το χρονόμετρο στο 2:08.359, ξεπερνώντας το παλιό ρεκόρ κατά 392 χιλιοστά!


Ο Sergio Garcia συνέχισε τη δυναμική του πορεία, καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση, μπροστά από τον παλιό το αντίπαλο στη Moto3, Dennis Foggia. Ο Marcos Ramirez έβαλε την μια μοτοσυκλέτα της American Racing στην πρώτη πεντάδα, κάνοντας τον 4ο καλύτερο χρόνο, με τον Jake Dixon να ακολουθεί. 


Τη δεκάδα έκλεισαν οι Barry Baltus, Celestino Vietti, Alonso Lopez, Ai Ogura και Aron Canet, ο οποίος είχε πτώση στα τελευταία στάδια. 
 

Επόμενο άρθρο »

Circuit of the Americas: MotoGP Δοκιμές

« Προηγούμενο άρθρο

Circuit of the Americas: Moto3 Πρώτες Δοκιμές

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα