• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Οι Honda Monkey Star Wars Edition είναι άκρως εντυπωσιακές
Νέα Αγοράς 04/04/2024 - 11:07

Σε ποια πλευρά της Δύναμης θα οδηγήσουν οι τυχεροί κάτοχοι αυτών των εκδόσεων; τη Σκοτεινή πλευρά ή τη Φωτεινή πλευρά;

Κάθε χρόνο με μεγάλη επιτυχία, η Cub House Honda φέρνει πάντα κάτι νέο στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Μπανγκόκ. Συχνά, η ομάδα δεν αρκείται στο να φέρει μόνο ένα ωραίο πράγμα, και φέτος δεν διαφέρει. Ας απολαύσουμε τις Honda Monkey Star Wars Edition, που δημιουργήθηκαν σε δύο παραλλαγές σε συνεργασία με την H2C Design.

Οι δύο διαφορετικές εκδόσεις της μικρής αυτής μοτοσυκλέτας είναι η Dark Side και η Light Side Monkey, η καθεμιά με το δικό της χρώμα και το δικό της σχέδιο γραφικών για να ξεχωρίζουν από οτιδήποτε άλλο στο δρόμο. Και όλα έχουν να κάνουν με τις λεπτομέρειες εδώ. Η Dark Side Monkey είναι κυρίως μαύρη με κόκκινες πινελιές, καθώς και ένα λαμπερό κίτρινο λογότυπο Star Wars στο ντεπόζιτο. Εν τω μεταξύ, η Light Side Monkey είναι κυρίως ασημί με μπλε πινελιές, με λευκό λογότυπο Star Wars που λάμπει στο σκοτάδι στο ντεπόζιτο καυσίμου.

Και οι δύο μοτοσυκλέτες διαθέτουν καλύμματα του φίλτρου αέρα από ανθρακονήματα, αλλά το καθένα έχει διαφορετικό γραφικό σύμφωνα με το θέμα Dark Side ή Light Side. Τα πλαϊνά καλύμματα και στις δύο μοτοσυκλέτες έχουν γραφικά Honda Monkey με αυτή την αδιαμφισβήτητη γραμματοσειρά Monkey. Η Dark Side Monkey έχει κόκκινη ταινία ζάντας, ενώ η Light Side Monkey φυσικά έχει την μπλε ταινία ζάντας.

Όποια πλευρά της Δύναμης κι αν επιλέξουν οι αγοραστές, υπάρχουν επίσης και κάποια σχετικά αντικείμενα της ταινίας που συνοδεύουν την Monkey Star Wars Edition. Περιλαμβάνουν ένα διακοσμητικό κουτί φωτός Star Wars LED (πλήρες με το λογότυπο Honda Monkey ως μέρος της σύνθεσής του), μια λάμπα LED με σπαθί Star Wars (κόκκινο ή μπλε), ένα μπουφάν Star Wars και ένα κατάλληλο μπρελόκ για να ταιριάζει με την επιλογή της σκοτεινής πλευράς ή της φωτεινής πλευράς.

Οι δύο μοτοσυκλέτες θα είναι σε δημοπρασία όπως πιθανότατα μαντέψατε και οι δύο Honda Monkey Star Wars Edition είναι αριθμημένες μοτοσυκλέτες περιορισμένης έκδοσης. Η Cub House και η H2C Design θα έχουν μια ζωντανή δημοπρασία στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Μπανγκόκ 2024 φέτος, όπου δύο τυχεροί νικητές θα μπορέσουν να κερδίσουν είτε την Light Side Monkey Serial Number 4 είτε την Dark Side Monkey Serial Number 66.

Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται από τις 27 Μαρτίου 2024 έως και την ώρα της ζωντανής δημοπρασίας, η οποία θα διεξαχθεί στις 7 Απριλίου 2024 (που είναι και η τελευταία ημέρα της BIMS 2024). Η δημοπρασία διαρκεί από τις 3 μ.μ. έως τις 4 μ.μ. εκείνη την ημέρα. Όσοι θέλουν να συμμετάσχουν μπορούν να το κάνουν μόνο αυτοπροσώπως και πρέπει να εγγραφούν μέσω ειδικής φόρμας (σύνδεσμος στην επίσημη ανάρτηση στο Facebook) εκ των προτέρων. Οι εγγεγραμμένοι πρέπει να είναι έτοιμοι να παρουσιάσουν ταυτότητα και 1,100 € ως εγγύηση για να συμμετάσχουν στη ζωντανή δημοπρασία.

Οι νικητές θα μπορούν να αποκτήσουν τα βραβεία τους από την τοποθεσία Cub House Ekkamai. Τι πιστεύετε όμως; Θα προτιμούσατε τις φωτεινές ή τις σκοτεινές πλευρές; Όπως και να έχει και οι δύο είναι όμορφες και τονίζουν τη μοναδικότητα αυτής της μοτοσυκλέτας, ενώ σε όποια έκδοση χρώματος και αν αποκτηθεί, η Honda Monkey ξεχωρίζει.

Επόμενο άρθρο »

Η Vmoto Soco γίνεται Vmoto:

« Προηγούμενο άρθρο

Η Honda στην έκθεση μοτοσυκλέτας 2024

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα