• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Husqvarna Svartpilen 801 του 2024 είναι μια μοτοσυκλέτα απόδρασης
Νέα Αγοράς 20/03/2024 - 12:12

Το πιο πρόσφατο μέλος της οικογένειας της Husqvarna με κινητήρα LC8c συνδυάζει το αμίμητο στυλ Svarty με αυτόν τον δικύλινδρο εν σειρά κινητήρα.

Επιτέλους, η αναμονή για τη Husqvarna Svartpilen 801 του 2024 τελείωσε. Ακόμη και χωρίς τα καρφιά στα ελαστικά και αυτά τα όμορφα γραφικά δοκιμής πριν από την παραγωγή, εξακολουθεί να είναι αναμφισβήτητα μία Svartpilen. Τροφοδοτείται από τον δοκιμασμένο δικύλινδρο κινητήρα 799 κ.εκ. LC8c, έχοντας κομψό και μινιμαλιστικό σχεδιασμός διαθέτοντας επίσης οθόνη TFT 5 ιντσών, φωτισμό LED, ρυθμιζόμενη ανάρτηση WP Apex και πολλά άλλα.

Κινητήρας και ισχύς:

Ο γνωστός LC8c 799 κ.εκ. αποδίδει 105 ίππους. Είναι πολύ γνωστός για τη δύναμη που παρέχει ως η καρδιά της KTM 790 Duke και 790 Adventure/R. Η Husqvarna δεν αναφέρει επίσημο αριθμό ροπής για τον ρυθμισμένο κινητήρα ως προς τη Svartpilen 801. Αυτός ο κινητήρας συνδυάζεται με κιβώτιο ταχυτήτων έξι σχέσεων εξοπλισμένο με συμπλέκτη ολίσθησης στα κατεβάσματα ταχυτήτων (PASC) και υποβοήθηση αλλαγής ταχυτήτων.

Δεδομένου ότι στοχεύει τόσο στην πρακτικότητα όσο και στη διασκέδαση, η Husqvarna σημειώνει ότι το διάστημα σέρβις για τη Svart 801 είναι στα 15.000 χιλιόμετρα και ισχυρίζεται ότι η κατανάλωση καυσίμου είναι 4,5 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα.

Πλαίσιο:

Το πλαίσιο της Husqvarna Svartpilen 801 του 2024 είναι κατασκευασμένο από σωληνωτό χάλυβα χρωμίου-μολυβδαινίου, το οποίο σύμφωνα με τη Husky βελτιστοποιεί τόσο τα χαρακτηριστικά ελαστικότητας όσο και ακαμψίας. Στο μπροστινό μέρος της Svartpilen 801 του 2024, υπάρχει ένα ρυθμιζόμενο μπροστινό πιρούνι WP Apex 43 που προσφέρει διαδρομή ανάρτησης 140 χλστ.. Στο πίσω μέρος, υπάρχει ένα αντίστοιχο μονοσόκ WP Apex που προσφέρει διαδρομή 150 χλστ.. Οι ζάντες είναι αλουμινίου 17 ιντσών μαζί με ελαστικά Pirelli MT60 RS.

Φρένα:

Η ισχύς στην πέδηση παρέχεται από ένα ζευγάρι ακτινικά τοποθετημένες τετραπίστονες δαγκάνες J. Juan μπροστά, οι οποίες συνδυάζονται με δίσκους φρένων 300 χλστ.. Στο πίσω μέρος, υπάρχει μια μονοπίστονη δαγκάνα με έναν δίσκο φρένου 240 χλστ.. Το ABS της Bosch διατίθεται επίσης στάνταρ στη Svartpilen 801, με διαθέσιμη λειτουργία Supermoto ABS. Το βάρος είναι χαμηλό στα 181 κιλά χωρίς υγρά, που είναι ακριβώς αυτό που ζητάνε οι αναβάτες από μια μοτοσυκλέτα αυτής της κατηγορίας.

Τα πρόσθετα χαρακτηριστικά της Husqvarna Svartpilen 801 του 2024 περιλαμβάνουν μία οθόνη TFT πέντε ιντσών και μονάδα συνδεσιμότητας που είναι στάνταρ. Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή smartphone Ride Husqvarna Motorcycles, μπορεί να συνδεθεί το συμβατό smartphone με τη μοτοσυκλέτα για πλοήγηση, κλήσεις και μουσική, όπως θα περιμέναμε από τα περισσότερα μοντέλα αυτής της κατηγορίας του 2024.

Ο φωτισμός LED είναι επίσης στάνταρ στη Svartpilen 801.

Τρεις λειτουργίες οδήγησης είναι διαθέσιμες: Street, Rain και Sport. Μια τέταρτη λειτουργία, η Dynamic Mode, είναι διαθέσιμη με την αγορά του προαιρετικού Dynamic Pack. Αυτή η λειτουργία προσθέτει το Cruise Control, συν δέκα επίπεδα ρύθμισης ολίσθησης του πίσω τροχού και πέντε επίπεδα ελέγχου ανύψωσης του εμπρός τροχού. Τέλος οι πρόσθετες λειτουργίες που είναι στάνταρ περιλαμβάνουν έναν διακόπτη προειδοποιητικών φώτων κινδύνου που αποτελεί μέρος των χειριστηρίων του τιμονιού, καθώς και ένα σύστημα ακινητοποίησης που βοηθά στην πρόληψη της κλοπής.

Τιμολόγηση και Διαθεσιμότητα:

Η Husqvarna Svartpilen 801 του 2024 θα αρχίσει να κυκλοφορεί σε εξουσιοδοτημένες αντιπροσωπείες Husqvarna παγκοσμίως από τον Απρίλιο του 2024 έως τον Ιούνιο όπου θα είναι πλέον διαθέσιμη σε περισσότερες μονάδες. Τώρα που έχουν δημοσιευτεί οι τεχνικές λεπτομέρειες, σίγουρα θα ανυπομονείτε να αποκτήσετε μία ή ίσως να κάνετε αμέσως μια προπαραγγελία στον τοπικό αντιπρόσωπο της Husqvarna. Η τιμή στην Ευρώπη θα είναι περίπου 12,000 € και αναμένουμε για τις πρώτες μοτοσυκλέτες που θα φτάσουν στην Ελλάδα.

 

Επόμενο άρθρο »

QJMOTOR MTX 125 - Μικρά κυβικά μεγάλες δυνατότητες!

« Προηγούμενο άρθρο

BMW: κορυφαία αποτελέσματα στο "Μοτοσυκλέτα της Χρονιάς" του MOTORRAD

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα