• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
AIROH Matryx νικητής του βραβείου iF DESIGN AWARD 2024
Νέα Αγοράς 11/03/2024 - 21:24

Το κράνος AIROH Matryx είναι το προϊόν που πήρε το βραβείο iF DESIGN AWARD 2024, ενός από τα πιο γνωστά βραβεία σχεδιασμού παγκοσμίως.

Η AIROH, μια Ιταλική εταιρεία σημείο αναφοράς στον τομέα του κράνους μοτοσυκλέτας, κέρδισε το διάσημο διεθνές βραβείο σχεδίασης iF DESIGN AWARD 2024 με το κράνος Matryx, ένα κράνος κορυφαίας γκάμας που απευθύνεται στην κατηγορία δρόμου. Η επιλογή έγινε από την κριτική επιτροπή των 132 μελών, αποτελούμενη από ανεξάρτητους ειδικούς από όλο τον κόσμο.

«Είμαστε τόσο περήφανοι που κερδίσαμε το iF DESIGN AWARD 2024 και ακόμη περισσότερο που το αποκτήσαμε χάρη στο κράνος Matryx. – σχολιάζει ο Antonio Locatelli, Διευθύνων Σύμβουλος της AIROH – Ένα μοντέλο που αντιπροσωπεύει έναν συνδυασμό σχεδιασμού και τεχνολογίας των προϊόντων της συλλογής μας».

Για περισσότερα από 70 χρόνια, η iF Design αναγνωρίζεται ως μια επιτροπή αξιολόγησης της ποιότητας και της σχεδίασης, παγκοσμίως γνωστή για τις εξαιρετικές υπηρεσίες σχεδιασμού και το διάσημο βραβείο iF DESIGN AWARD, κάθε χρόνο, επιβραβεύοντας τα έργα που αξίζουν περισσότερο, χωρισμένα ανά χώρες και κατηγορίες προϊόντων. Μια πραγματική σφραγίδα αισθητικής ποιότητας, που αναγνωρίζει τη μοναδικότητα ενός έργου και τη σημασία του από άποψη στυλ, αποτελώντας έμπνευση για τάσεις και design.

Το κράνος Matryx είναι η full face πρόταση της AIROH για την κατηγορία δρόμου και διαθέτει εντυπωσιακή σχεδίαση. Αναπτύχθηκε και δοκιμάστηκε μέσα στη φουτουριστική αεροδυναμική σήραγγα της AIROH, όχι μόνο για να εγγυηθεί βέλτιστη ακουστική και θερμική κατανομή, αλλά και για να βελτιστοποιήσει την αεροδυναμική του. Χάρη σε αυτές τις δοκιμές, οι καθοριστικές και επιθετικές γραμμές του δημιουργήθηκαν για να έχουν ένα εντυπωσιακό αισθητικό και λειτουργικό αποτέλεσμα.

Επόμενο άρθρο »

Νέα τιμή Yamaha NEO'S dual battery με δώρο την 2η μπαταρία

« Προηγούμενο άρθρο

Η Ransom Archangel είναι μία Custom πραγματικά διαφορετική!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα