• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Qatar: Moto3 Πρώτες Δοκιμές
Νέο ρεκόρ γύρου από τον Daniel Holgado, με βροχή στο τέλος!
Νέα 08/03/2024 - 19:30

Επεισοδιακά έκλεισε η περίοδος των πρώτων δοκιμών (καθώς οι πρωινές δοκιμές λέγονται πλέον ελεύθερες δοκιμές), καθώς μια κόκκινη σημαία κυμάτισε στα 7 λεπτά και 53 δευτερόλεπτα, σταματώντας τη διαδικασία. Ο λόγος ήταν ότι τα συστήματα που προβάλλουν στους αναβάτες πότε και που υπάρχουν κίτρινες σημαίες δεν λειτουργούσαν σωστά. Για τον ίδιο λόγο είχε ήδη υπάρξει και μια μικρή καθυστέρηση στην αρχή της περιόδου δοκιμών, ενώ όταν δόθηκε και πάλι το πράσινο φως, οι αναβάτες βγήκαν στην πίστα και πάλι, μόνο και μόνο για να δουν μια καταρρακτώδη βροχή να πέφτει στην πίστα στο τέλος! Η βροχή ήρθε τόσο ξαφνικά που έπιασε εξ'απίνης τους Jose Antonio Rueda και Vicente Perez, οι οποίοι σημείωσαν πτώση, ευτυχώς χωρίς τραυματισμούς. 

Εν τέλει, αυτός που κατάφερε να βρεθεί στην κορυφή των φύλλων χρόνου της Παρασκευής ήταν ο Daniel Holgado, ο οποίος έκανε μάλιστα και νέο ρεκόρ γύρου, σταματώντας το χρονόμετρο στο 2:03.606, με τον Adrian Fernandez να τον ακολουθεί από κοντά. 

Την τριάδα έκλεισε ο Matteo Bertelle, ακολουθούμενος από τους Jose Antonio Rueda και Ivan Ortola

O Riccardo Rossi έκανε τον 6ο καλύτερο χρόνο, μπροστά από τους David Alonso και Stefano Nepa. Την δεκάδα έκλεισαν οι David Muñoz και Joel Kelso.

Επόμενο άρθρο »

Qatar: Moto2 Πρώτες Δοκιμές

« Προηγούμενο άρθρο

Qatar: MotoGP Πρώτες Ελεύθερες Δοκιμές

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα