• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Yamaha μεγάλος χορηγός του Boat & Fishing Show 2024
Νέα Αγοράς 02/03/2024 - 22:31

Η Yamaha είναι ο μεγάλος χορηγός του Boat & Fishing Show 2024, μιας εκ των μεγαλύτερων θαλάσσιων εκθέσεων της χώρας.

Ο κλάδος Yamaha του Ομίλου Μοτοδυναμική, υποστηρίζει σθεναρά τον κόσμο της θάλασσας στη χώρας μας, ως ο μεγάλος χορηγός της έκθεσης Boat & Fishing Show 2024 που θα πραγματοποιηθεί στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας στις 7 – 10 Μαρτίου 2024.

Η χορηγία της Yamaha υπογραμμίζει την αποστολή της για την παροχή υψηλού επιπέδου λύσεων τόσο σε επίπεδο επαγγελματιών όσο και ιδιωτών, με προϊόντα όπως οι πρωτοποριακοί εξωλέμβιοι κινητήρες, τα περιφερικά όργανα, τα WaveRunners και άλλα.

Η προϊοντική γκάμα της Yamaha έρχεται να δώσει λύσεις στον εκάστοτε τρόπο ζωής του καταναλωτή, που προκύπτει από τις ανάγκες χρήσης.

Οι νέοι κινητήρες 200hp και 150hp απευθύνονται σε οποιονδήποτε θέλει να διασκεδάσει στο νερό, προσφέροντας πολλές επιλογές που ενισχύονται από την πραγματικά συναρπαστική κορυφαία τεχνολογία, που προηγουμένως βρισκόταν αποκλειστικά σε κινητήρες κατηγορίας Premium.

Κάποιες από τις τεχνικές βελτιώσεις είναι πως οι νέοι αυτοί εξωλέμβιοι κινητήρες έρχονται σε εκδόσεις με ενσωματωμένο υδραυλικό και ενσωματωμένοι ηλεκτρουδραυλικό σύστημα διεύθυνσης που καθιστά τον χειρισμό του σκάφους πιο εύκολο από ποτέ και κάνοντας μας να ξεχάσουμε πλέον τις σύνθετες καλωδιώσεις.

Επίσης, η σειρά Portable (2.5hp-6hp) αποτελείται από κομψές, ελαφριές και μικρού μεγέθους εξωλέμβιες μηχανές που προσφέρουν όλη την ισχύ που χρειάζεστε για να κινείστε στο νερό με αυτοπεποίθηση.

Παράλληλα, έρχονται να σας «λύσουν τα χέρια» λόγω της πρακτικότητας που προσφέρουν και την ευκολία στη μεταφορά και αποθήκευση.

Ανακαλύψτε όλη τη γκάμα: https://www.yamaha-motor.eu/gr/el/marine-engines/

Επόμενο άρθρο »

Το Hellas Transalp Club μας καλεί αύριο για καλό σκοπό

« Προηγούμενο άρθρο

Νέο εργοστάσιο μοτοσυκλετών BSA στην Αγγλία το 2024

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα