• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Yamaha υπερήφανος χορηγός της Ομάδας Μπάσκετ Προμηθέας Πάτρας
Νέα Αγοράς 12/01/2024 - 18:37

Στο πλαίσιο της υπόσχεσής της για τη στήριξη του αθλητισμού σε όλες του τις εκφάνσεις, η Yamaha, του Ομίλου ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ, χορηγεί την Ομάδα Μπάσκετ Προμηθέα Πάτρας.

Η υποστήριξη του Ελληνικού Μπάσκετ, σε συνέχεια της χορηγίας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης το 2023, είναι μια κίνηση η οποία εκπληρώνει το όραμα της Yamaha για την ενίσχυση του αθλητισμού, της ευγενούς άμιλλας, του ευ αγωνίζεσθαι, των διακρίσεων και επιδόσεων αποτελούν μέρος της φιλοσοφίας της Yamaha που προέρχεται από το αγωνιστικό της DNA.

Η χορηγία της Yamaha αποτελεί το έναυσμα για μια δυναμική συνεργασία της Yamaha και της ραγδαία αναπτυσσόμενης κοινωνίας του αθλητισμού, αντικατοπτρίζοντας την δέσμευση της Yamaha στην υποστήριξη τοπικών ομάδων και ταλέντων του αθλητισμού, καθώς και στην καλλιέργεια της αριστείας.

Η Yamaha στέκεται στο πλευρό του Προμηθέα Πάτρας στις αγωνιστικές διοργανώσεις του 2024 και ευελπιστούμε να κατακτήσει νέα ύψη και να δημιουργήσει αναμνήσεις που θα διαρκέσουν μια ζωή.

Ο Προμηθέας Πατρών ιδρύθηκε το 1985 και έχει αδιαμφισβήτητα καθιερωθεί στο κορυφαίο ελληνικό επίπεδο Basket League αλλά και σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Θεωρείται επίσης η πλέον επιτυχημένη ομάδα καλαθοσφαίρισης εκτός Αθηνών και Θεσσαλονίκης.

Ευχόμαστε στην Ομάδα Μπάσκετ Προμηθέα Πάτρας Καλή Επιτυχία και Πολλές Διακρίσεις!

Μάθετε περισσότερα: https://www.yamaha-motor.eu/gr/el/news/yamaha-xorigeia-basket-promitheas-patras/

Επόμενο άρθρο »

Νέος Διευθυντής Πωλήσεων και Marketing στη Muvus

« Προηγούμενο άρθρο

Οι πληροφορίες των οχημάτων μας στο Gov.gr Wallet

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα