• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Το Yamaha Desert Challenge ξεκινάει το 2024
H Yamaha Motors Europe ανακοινώνει την επέκταση του SSV πρωταθλήματος
Νέα Αγοράς 19/12/2023 - 19:52

H Yamaha Motors Europe ανακοινώνωνει την επέκταση του SSV προταθλήματος με αρχή το Yamaha Desert Challenge που θα χωρίζεται σε δύο κατηγορίες.

Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω το Yamaha Desert Challenge. Μετά από μια απίστευτη χρονιά το 2023, όπου 27 ομάδες αγωνίστηκαν στο ευρωπαϊκό κύπελο YXZ1000R SuperFinale στο Baja Portalegre, ήρθε η ώρα να επεκτείνουμε το πρόγραμμα μας με αυτό τον μοναδικό αγώνα

-Camelia Liparoti

 

Μετά την επιτυχία του YXZ1000R European Cup, που ξεκίνησε το 2019 και αναπτύσσετα με κάθε χρονιά με το 2023 να σπάει ρεκόρ συμμετοχών το Yamaha Desert Challenge θα είναι ο νέος αγώνας ανοιχτός για όλο το Yamaha SSVs.

Το Yamaha Desert Challenge θα λάβει μέρος στις τελευταίες τέσσερις ειδικές του όγδοου σταδίου του αγώνα, διασχίζοντας μια διαδρομή απο την Merzouga μέχρι το M’Hamid στο Μαρόκο σε τέσσερις ημέρες και θα αποτελέιτε απο δύο κατηγορίες : Race και  Raid.

 

Η κατηγορία Race είναι ανοιχτή στα  YXZ1000Rs που πληρούν τις προδιαγραφές του Carta Rallye. Με τις ομάδες αυτές να συμμετέχουν στις πλήρεις  διαδρομές αλλά εντός της δικής τους κατηγορίας.

 

Η κατηγορία Raid θα τρέξει παράλληλα με την Race και είναι ανοιχτή προς όλα τα Yamaha SSVs. Είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε οι συμμετέχοντες να λάβουν την εμπειρία να αγωνίζονται σε έναν τέτοιο αγώνα χωρίς όμως να χρειάζεται να ολοκληρώσουν τις ειδικές. Οι αγωνιζόμενοι θα κινηθούν σε σε λιγότερο απαιτητικές διαδρομές με καθοδήγηση από την διοργάνωση.

Έτσι μπορεί κάποιος να ζήσει την εμπειρία του αγώνα χωρίς την πίεση του χρόνου.

Πριν από την εκκίνηση, όλοι οι διαγωνιζόμενοι θα εκπαιδευτούν από ένα ειδικό σεμινάριο, σχεδιασμένο να του ετοιμάσει για τις δοκιμασίες των Μαροκινών αμμόλοφων, με ειδικό προσωπικό που θα καλύψει τα απαραίτητα όπως οδήγηση σε μαλακή άμμο, τρόπους κατατοπισμού και πρώτες βοήθειες και άλλα.

 

 

Επόμενο άρθρο »

Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη παρέδωσε στον ΣΠΑΥ 15 πυροσβεστικά pick up

« Προηγούμενο άρθρο

Υποβλήθηκαν διπλώματα ευρεσιτεχνίας για την Kawasaki Versys 7

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα