• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Metzeler επιλογή της νέας BMW R 1300 GS ως προς τα ελαστικά
Νέα Αγοράς 22/11/2023 - 11:38

Η Γερμανική εταιρία αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών επέλεξε μια Γερμανική εταιρία ελαστικών για τον εξοπλισμό της πολυαναμενόμενης νέας 1300 GS.

Τα ελαστικά Tourance Next 2 του αρχικού εξοπλισμού είναι σχεδιασμένα κυρίως για ασφάλτινη οδική χρήση ενώ τα προαιρετικά ελαστικά Karoo 4 απευθύνονται σε λάτρεις του off-road.

Η Metzeler παραδίδει τα αυθεντικά ελαστικά για τη νέα BMW R 1300 GS, που παρουσιάστηκε πρόσφατα στο κοινό, στα μεγέθη 120/70 R19 εμπρός και 170/60 R17 πίσω. Τα ελαστικά Metzeler Tourance Next 2 επιλέχθηκαν ως αρχικός εξοπλισμός για όλες τις εκδόσεις του R 1300 GS, εκτός από το βασικό μοντέλο, επίσης για τις εκδόσεις Trophy, Triple Black και Option 71 , ενώ τα ελαστικά Metzeler Karoo 4 προσφέρονται ως προαιρετική τοποθέτηση κατόπιν αιτήματος.

Tourance Next 2
Tourance Next 2

 

Η νέα BMW R 1300 GS, εξοπλισμένη με ελαστικά Metzeler Tourance Next 2 και Karoo 4, έχει ήδη δοκιμαστεί με επιτυχία τόσο εντός όσο και εκτός δρόμου από δημοσιογράφους που προσκλήθηκαν στη διεθνή παρουσίαση τύπου, η οποία πραγματοποιήθηκε τον Οκτώβριο στη Μάλαγα (όπου η Metzeler ήταν τεχνικός εταίρος).

 

Η απόφαση της BMW να χρησιμοποιήσει ξανά τα ελαστικά Metzeler ως πρωτότυπο εξοπλισμό για τη νέα R 1300 GS είναι επιβεβαίωση της σταθερής και μακροχρόνιας σχέσης μεταξύ των δύο εμπορικών σημάτων και απόδειξη του πόσο σημαντική είναι η επιλογή των ελαστικών για να επηρεάσει τη συμπεριφορά μιας μοτοσυκλέτας.

 

Τα ελαστικά Tourance Next 2, προδιαγραφών Β, ειδικά σχεδιασμένα για τη νέα BMW R 1300 GS, εγγυώνται ένα νέο επίπεδο απόδοσης στην κατηγορία της περιπέτειας και έχουν σχεδιαστεί για όλους τους μοτοσυκλετιστές που χρησιμοποιούν τη μοτοσικλέτα για μεγάλα ταξίδια ή εκδρομές το Σαββατοκύριακο, μόνοι ή με επιβάτη και που απαιτούν κορυφαία απόδοση σε συνδυασμό με άνεση και προβλέψιμη συμπεριφορά.

Tourance Next 2 μπροστινό
Tourance Next 2 μπροστινό

Το Tourance Next 2 στην πραγματικότητα προσφέρει εύκολο χειρισμό και αίσθηση ελέγχου σε κάθε στροφή, χάρη στην ουδέτερη συμπεριφορά που εγγυάται η ακτινωτή δομή σκελετού με τον ατσάλινο ιμάντα 0°, μια άμεση απόκριση στο φρενάρισμα σε βρεγμένες επιφάνειες, ακόμη και σε χαμηλές θερμοκρασίες, υψηλές και μακροχρόνιες επιδόσεις καθ' όλη τη διάρκεια του κύκλου ζωής των ελαστικών και άνεση και ασφάλεια στα υψηλότερα επίπεδα, με ή χωρίς επιβάτη ή αποσκευή.

Tourance Next 2 πίσω
Tourance Next 2 πίσω

 

Για όσους θέλουν να ξεπεράσουν τα όρια της περιπέτειάς τους με την BMW R 1300 GS ακόμη περισσότερο εκτός δρόμου, υπάρχουν τα λάστιχα Karoo 4, διαθέσιμα ως προαιρετικός εξοπλισμός.

Αυτά τα ελαστικά πολλαπλών χρήσεων είναι σε θέση να προσφέρουν υποδειγματική πρόσφυση εκτός δρόμου, ακόμη και στη βαθύτερη λάσπη, ενώ παρέχουν εξαιρετική αντοχή σε τριβή, κοψίματα και σκισίματα. Επιπλέον, διαθέτουν εξαιρετικό χειρισμό στο δρόμο, ανεξαρτήτως φορτίου, και πολύ καλή απόδοση στο βρεγμένο, χάρη επίσης στην ικανότητα να αλληλεπιδρούν πολύ καλά με τα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης.

 

 

 


 

Karoo 4
Karoo 4

Επόμενο άρθρο »

Ανάκληση της BMW Motorrad για αντικατάσταση άξονα μετάδοσης

« Προηγούμενο άρθρο

Ducati «BLACK RIDEDAY» με όφελος έως 5.000€

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα