• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Ισπανικό GP (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lusail: Moto2 Κατατακτήριες
Νέο ρεκόρ και Pole Position για τον Joe Roberts
Νέα 18/11/2023 - 19:13

Η Moto2 μας επεφύλαξε μια σπουδαία μάχη για την Pole Position, γεμάτη ρεκόρ και ανατροπές μέχρι το τέλος, πριν από το προτελευταίο Grand Prix της χρονιάς. 


Στις επιθέσεις των αναβατών, το ρεκόρ που είχε πετύχει ο Celestino Vietti κατά τις πρώτες κατατακτήριες έπεφτε συνεχώς και όταν "η μουσική σταμάτησε" ήταν ο Joe Roberts που είχε σταματήσει το χρονόμετρο στο 1:57.305, έσπασε για τα καλά το ρεκόρ και κατέκτησε την pole position. 


Μόλις 7 χιλιοστά πίσω του ήταν ο Celestino Vietti που διανύει ένα εκπληκτικό Σαββατοκύριακο σε μια πίστα που κέρδισε πέρυσι. Την πρώτη σειρά της εκκίνησης συμπληρώνει ο Aron Canet, ο οποίος επίσης ήταν μόλις 28 χιλιοστά πίσω από τον Robets. 


O ταχύτερος μέχρι σήμερα το πρωί και νικητής των δύο προηγούμενων αγώνων, Fermin Aldeguer, θα ξεκινήσει αύριο από την κορυφή της δεύτερης σειράς της εκκίνησης, μπροστά από το βρετανικό δίδυμο των Sam Lowes και Jake Dixon. 


O φετινός Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Pedro Acosta, έκανε τον έβδομο καλύτερο χρόνο, με τους Marcos Ramirez και Manuel Gonzalez να τον ακολουθούν. Τέλος, στην τέταρτη σειρά της εκκίνησης θα παραταχθούν οι Alonso Lopez, Tony Arbolino και Ai Ogura.  

Επόμενο άρθρο »

Lusail: MotoGP Αγώνας Sprint

« Προηγούμενο άρθρο

Lusail: Moto3 Κατατακτήριες

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
O MARC MARQUEZ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΤΟ 2020;
  • ΟΧΙ, ΣΤΗΝ ΧΕΡΕΘ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΘΥΜΑΤΑΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΗΣ 3ης ΣΤΡΟΦΗΣ
  • ΝΑΙ, ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ