• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Νέα σειρά ρούχων Yamaha για το 2024
Νέα Αγοράς 12/11/2023 - 20:10

Αναδείξτε το στυλ σας με τα Είδη Ένδυσης Yamaha του 2024

Το 2024, η Yamaha ανεβάζει τον πήχη στα μοντέρνα είδη ένδυσης που αντλούν έμπνευση από τη μοτοσυκλέτα, προσφέροντας μια ακόμη προσεγμένη συλλογή ενδυμάτων και αξεσουάρ.

Περισσότερα από 100 νέα προϊόντα συνθέτουν τη νεότερη συλλογή ειδών ένδυσης Yamaha, η οποία καλύπτει τα πάντα, από tshirts μέχρι εξοπλισμό αναβάτη, καπέλα, γάντια και διάφορα άλλα είδη.

Σε ολόκληρη τη γκάμα έχουν αξιοποιηθεί κορυφαία υλικά και οι νεότερες τεχνολογίες.

Με σχεδιαστικές κατευθύνσεις από ρετρό μοτοσυκλέτες, καθώς και από την αστική ένδυση, το MotoGP, ταe-Bikes και το R World, η γκάμα ειδών ένδυσης Yamaha του 2024, είναι η πιο πρόσφατη έκφραση εξέλιξης, έμπνευσης και στυλ και απευθύνεται σε κάθε ηλικίας φίλους της μοτοσυκλέτας.

Ανακαλύψτε τη νέα σας γκαρνταρόμπα Yamaha και δημιουργήστε το δικό σας μοναδικό στυλ τώρα!

Οι Sport Racing, heritage και ρετρό τάσεις συνθέτουν τη συλλογή ειδών ένδυσης του 2024

Σχεδιασμένη στο στυλ των νέων εκπληκτικών αγωνιστικών μοτοσυκλετών Yamaha R7, η νέα εκπληκτική συλλογή ειδών ένδυσης Paddock Blue έχει διαμορφωθεί γύρω από το εμβληματικό δύο αποχρώσεων μπλεχρώμα της Yamaha.

Αποτελούμενη από t-shirts, μπουφάν και καπέλα για ενήλικες και παιδιά, η συλλογή ομαδικών ειδών ένδυσης Paddock Blue προσφέρει εντυπωσιακό εξοπλισμό οδήγησης που θα σας φέρειακόμη πιο κοντά στο R World.

Η Paddock Blue Streetwear Συλλογή της Yamaha για το 2024, ενσωματώνει το αστικό και το αγωνιστικό στυλτων δεκαετιών του ’80 και του΄90.

Είναι μια εξαιρετικά ελκυστική γκάμα που έχει σχεδιαστεί για καθημερινή casual χρήση σε κάθε περίσταση.

Αυτή η ρετρό έμπνευσης συλλογή περιλαμβάνει σπορ ενδύματα υψηλής αισθητικής, μεταξύ των οποίων υπάρχουν και μοδάτα καπέλα τύπου bucket.

Η συλλογή Paddock Blue Essentials περιλαμβάνει ορισμένα από τα best seller ενδύματα Yamaha, τα οποία έχουν σχεδιαστεί για χρήση στην πίστα και όχι μόνο.

Οι κάθε ηλικίας φίλοι της Yamaha μπορούν να βρουν κάτι που θα αγαπήσουν, από t-shirts, καπέλα και φούτερ με κουκούλα που υπόσχονται μια άκρως εντυπωσιακή γκαρνταρόμπα Yamaha.

Η ολοκαίρουργία Paddock Blue Luggage συλλογή του 2024, έχει σχεδιαστεί παράλληλα με τα νεότερα ενδύματα Paddock Blue, για να προσφέρει απεριόριστες στυλιστικές επιλογές.

Σχεδιασμένη με γνώμονα την υψηλή απόδοση, την τεχνική επάρκεια και τη λειτουργικότητα, η συλλογή Paddock Blue Luggage είναι η πρώτη επιλογή για κάθε φίλο της Yamaha που ενδιαφέρεται για σακίδια πλάτης και τσάντες τύπου messenger, ενώ περιλαμβάνει και μια βαλίτσα για παιδιά, η οποία αντλεί έμπνευση από την R1.

Αγαπητή παγκοσμίως για τα νεο-ρετρό στυλ της, η γκάμα μοντέλων Sport Heritage XSR της Yamaha είναι αυτή που έχει εμπνεύσει τη συλλογή Faster Sons του 2024.

Με casual ρούχα και εξοπλισμό οδήγησης σεαποχρώσεις του λευκού, του μαύρου, του χακί και του εκθαμβωτικού πορτοκαλί, αυτή η vintage συλλογή ενδυμάτων αποδίδει φόρο τιμής στις θρυλικές αγωνιστικές μοτοσυκλέτες της Yamaha, αξιοποιώντας σύγχρονες τεχνικές.

Η replica Monster Energy® Yamaha Racing συλλογή έχει σχεδιαστεί για το κορυφαίο επίπεδο των αγώνων μοτοσυκλέτας.

Συνδυάζοντας λειτουργικότητα και στυλ, είναι άμεσα αναγνωρίσιμη στα paddock τουMotoGP. T-shirts, πουλόβερ, μπλούζες polo και καπέλα που έχουν σχεδιαστεί με ακρίβεια στο στυλ τηςαγωνιστικής M1, συνθέτουν τη συλλογή Monster Energy® Yamaha Racing που απευθύνεται στους φίλους των αγώνων.

Οι φίλοι του motocross θα βρουν το νέο τους εξοπλισμό στη συλλογή ΜΧ. Σε συνεργασία με την Alpinestars για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η Yamaha συνδυάζει το μπλε με το λευκό χρώμα, αντλώντας έμπνευση απότις νεότερες motocross μοτοσυκλέτες της.

Οι ενήλικες, αλλά και οι μικροί αναβάτες ΜΧ, μπορούν νααπολαύσουν δυναμική οδήγηση με τα είδη της off -road συλλογής, τα οποία προσφέρουν προστασία, στυλκαι άνεση.

Σχεδιασμένη σχολαστικά μέσω της νέας συνεργασίας με την Alpinestars για το 2024, η προηγμένηςτεχνολογίας Ποδηλατική Συλλογή έχει σχεδιαστεί ειδικά, για να ανταπεξέρχεται στην ένταση των αγώνωνπίστας και της ορεινής ποδηλασίας.

Σε απόλυτο συγχρονισμό με το νεότερο Yamaha MORO 07 eBike και τιςσυλλογές Paddock Blue, η Ποδηλατική Συλλογή (Cycle Collection) είναι η νέα γκαρνταρόμπα για τους ποδηλάτες που αναζητούν την περιπέτεια.

Η νέα συλλογή γαντιών βοηθά τους λάτρεις της Yamaha να οδηγούν με ασφάλεια, άνεση και στυλ όλο το χρόνο και τους επιτρέπει να απολαμβάνουν την κάθε στιγμή.

Η συλλογή γαντιών του 2024 είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας δέρμα και υφάσματα που προσφέρουν προστασία και ανθεκτικότητα και περιλαμβάνει γάντια που θα καλύψουν κάθε ποδηλάτη.

Η Baby Collection 2024 είναι εμπνευσμένη από την εμβληματική Yamaha Racing και από τα νεότερα ενδύματα Paddock Blue.

Περιλαμβάνει μια σειρά από διασκεδαστικά και λειτουργικά είδη που παρέχουν κορυφαία άνεση στα βρέφη.

Η βρεφική συλλογή (Baby Collection) περιλαμβάνει πολλά είδη, από φορμάκια μέχρι και παιχνίδια.

Είναι το ιδανικό σημείο εκκίνησης για τα μικρότερα μέλη της οικογένειας Yamaha.

Η συλλογή Novelties του 2024 έχει σχεδιαστεί για να εισάγει την ξεχωριστή διασκέδαση της Yamaha στην καθημερινή ζωή.

Αποτελείται από πολλά αξεσουάρ και απευθύνεται σε φίλους της Yamaha που θέλουν να επιδείξουν το πάθος τους.

Αντικείμενα όπως η ολοκαίνουρια πτυσσόμενη καρέκλα πίστας, το μπουκάλι νερού, το πολλαπλών εργαλείων μπρελόκ και οι τσάντες, προσφέρουν λειτουργικότητα και στυλ σε όλους τους φίλους της Yamaha.

Για να δείτε την πλήρη γκάμα, επισκεφτείτε τον ιστότοπο (https://www.yamaha-motor.eu/share?link=/collections/paddock-blue/)

Επόμενο άρθρο »

Νέο Ανοιγόμενο Κράνος HEBO Tourer IV 2024

« Προηγούμενο άρθρο

Nέα χρώματα 2024 για τις νέες MT-09 - MT-09 SP, τη νέα XSR900 GP και το εντελώς νέο scooter RayZR

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα