• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ξεκίνησε η EICMA 2023 με 2036 μάρκες από 45 κράτη
Νέα Αγοράς 08/11/2023 - 08:01

Η 80η Διεθνής Έκθεση Δίτροχων EICMA εγκαινιάστηκε χθες, πριν ανοίξει για το ευρύ κοινό αύριο Πέμπτη, με δύο ημέρες αφιερωμένες στον Τύπο και με δεκάδες χιλιάδες διαπιστευμένους επαγγελματίες από 120 διαφορετικά έθνη.

Έως και 2036 μάρκες συμμετέχουν, περισσότεροι από 700 άμεσοι εκθέτες, το 67% από αυτούς από το εξωτερικό, που αντιπροσωπεύουν σαράντα πέντε χώρες. Πάνω από το 30% είναι εταιρείες που εκθέτουν για πρώτη φορά, οκτώ περίπτερα κατέλαβαν, δύο περισσότερα από το 2022. Συν δεκάδες χιλιάδες επαγγελματίες του κλάδου από 120 διαφορετικά έθνη και δημοσιογράφοι, δημιουργοί περιεχομένου και επαγγελματίες επικοινωνίας από περισσότερες από εξήντα διαφορετικές εθνικότητες. Αυτοί είναι οι αριθμοί της Έκδοσης με αριθμό 80 της EICMA, της Διεθνούς Έκθεσης Δίτροχων, που επιστρέφει στο εκθεσιακό κέντρο Fiera Milano στο Rho από σήμερα έως την Κυριακή 12 Νοεμβρίου. δύο τροχοί που, σε αντίθεση με τους Ολυμπιακούς Αγώνες, γιορτάζονται κάθε χρόνο”, σχολίασε ο Πρόεδρος της EICMA Pietro Meda κατά την εκδήλωση έναρξης, τονίζοντας επίσης πώς η Έκδοση 2023 της EICMA «αντιπροσωπεύει μια δοκιμασία δύναμης για τη βιομηχανία του κλάδου που τονίζει για άλλη μια φορά την κεντρικότητα και διεθνή ελκυστικότητα της εκδήλωσής μας».

Μια ιστορία 109 ετών και μια εξέλιξη από την εμπορική έκθεση σε ένα μοναδικό εκθεσιακό γεγονός, που βρίσκει τις σημαντικότερες αξίες του στην εξαιρετικά πλούσια προσφορά περιεχομένου και στη διπλή φύση b2c και b2b.

 

Η EICMA άνοιξε χθες, με την αποκλειστική ημέρα τύπου που προορίζεται για τα μέσα ενημέρωσης, μια διήμερη εκδήλωση αφιερωμένη στους επαγγελματίες του κλάδου: παρουσιάσεις προϊόντων, συνεντεύξεις τύπου, παγκόσμιες προεπισκοπήσεις, συνέδρια, επιχειρηματικές ευκαιρίες και θεσμικές συναντήσεις. Και ακριβώς στη θεσμική αξία της εκδήλωσης μίλησε ο Διευθύνων Σύμβουλος της EICMA και πρόεδρος της Confindustria ANCMA (Εθνική Ένωση Κατασκευαστών Ποδηλάτων, Μοτοσυκλετών και Αξεσουάρ) Πάολο Μάγκρι, μιλώντας στην τελετή έναρξης, στην οποία παρευρέθηκε, μεταξύ άλλων, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Matteo Salvini, Πρόεδρος της Περιφέρειας Λομβαρδίας Attilio Fontana και η Anna Scavuzzo, αντιδήμαρχος της πόλης του Μιλάνου.

 

«Σήμερα, η αδιαμφισβήτητη εξουσία που κέρδισε η EICMA», είπε ο Μάγκρι, «μας επιτρέπει επίσης να προωθήσουμε σημαντικές δραστηριότητες συνηγορίας και επικοινωνίας, να στραφούμε αποκλειστικά στην οικονομική και κοινωνική συνάφεια αυτού του κλάδου, στον διάλογο με τους θεσμούς και στην παροχή προσφοράς και ζήτησης μαζί, όπως καμία άλλη εκδήλωση δεν μπορεί να κάνει. Όλα αυτά συμβαίνουν σε μια χώρα που κατέχει την ηγετική θέση στην παραγωγή και την αγορά στην Ευρώπη, που λάμπει στους διαγωνισμούς και που με τις εταιρείες της συνεχίζει να είναι συνώνυμη με την αριστεία, την ομορφιά και την καινοτομία στον κόσμο". Και, όσον αφορά ακριβώς την παρουσία των εταιρειών, υπάρχουν πολλές σημαντικές επιστροφές που ανακοινώθηκαν μετά το διάλειμμα μετά την πανδημία, τόσο μεταξύ των κατασκευαστών όσο και μεταξύ των εταιρειών σε ολόκληρη την εκτεταμένη αλυσίδα εφοδιασμού.

 

Όλα είναι έτοιμα για να ενθουσιάσουν τους θαυμαστές και να ξεσηκώσουν ξανά τους επισκέπτες, το EICMA EFFECT, ο στόχος και το σύνθημα που επιλέχθηκε ξανά για την Έκδοση 2023. Μετά το διήμερο επιχειρηματικό γεγονός, από την Πέμπτη 9 έως τις 12 Νοεμβρίου, η EICMA θα αλλάξει πρόσωπο και θα ανοίξει στο μεγάλο κοινό της με ένα πυκνό πρόγραμμα ειδικού περιεχομένου που θα συμπληρώνει τις πρωτοβουλίες των εκθετών και τα πολλά προϊόντα στα περίπτερα. Μεταξύ των μεγάλων καινοτομιών της φετινής χρονιάς θα είναι η περιοχή YUM, ένας εκθεσιακός χώρος αποκλειστικά αφιερωμένος στην αστική κινητικότητα, τα ιδρύματα και τις πιο καινοτόμες νεοφυείς επιχειρήσεις στον κλάδο, καθώς και το EICMA Esports Arena, το οποίο θα κάνει το ντεμπούτο του στην έκθεση φέρνοντας κόσμο από το gaming για πρώτη φορά. "Ένα έργο, το τελευταίο, που δημιουργήθηκε για τη συμμετοχή των νέων και των πολύ νέων, αλλά", σχολίασε ο Πρόεδρος Meda, "και ως εργαλείο για τις εταιρείες του κλάδου για να βάλουν το βλέμμα τους στην αυριανή αγορά. Σίγουρα δεν υπάρχει έλλειψη νέων ανθρώπων στην EICMA, αλλά με αυτήν την πρωτοβουλία, μαζί με την πρωτοβουλία NFT που ξεκίνησε πέρυσι και συνεχίζεται, θέλουμε να εισαγάγουμε ένα είδος «αλγόριθμου EICMA» στον Ιστό για να τους εμπλέξουμε και να τους φέρουμε σε μια άμεση εμπειρία πάθους».

 

Χωρίς να ξεχνάμε την καθιερωμένη και συναρπαστική πρόταση του χώρου δοκιμής e-bike, το φωτογραφικό σετ EICMA EFFECT, όπου οι φωτογράφοι της EICMA θα απαθανατίσουν δωρεάν τα συναισθήματα του κοινού που προκαλούνται από την εμπειρία της επίσκεψης, και το Temporary Bikers Shop, το διαφημιστικό χώρο αφιερωμένος στους μοτοσυκλετιστές για να αγοράσουν αξεσουάρ,ρούχα, κράνη, εξαρτήματα και εξοπλισμό κάθε είδους για μοτοσυκλέτες και πολλά άλλα. Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, το σόου που προσφέρεται στον υπαίθριο χώρο του MotoLive, όπου το κοινό μπορεί να απολαύσει ένα πλήρες πρόγραμμα πρωτοβουλιών δωρεάν, όπως σόου, δοκιμαστικές βόλτες με μοτοσυκλέτα, μουσική, ψυχαγωγία, παραστάσεις κασκαντέρ, διαγωνισμούς εν κινήσει.

Επόμενο άρθρο »

Τα καλύτερα μοντέλα της EICMA 2023!

« Προηγούμενο άρθρο

Η Letbe Arthur LB 700 είναι ένα Roadster ρετρό με πολλή τεχνολογία

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα